Με υπογραφή της Τίνας Κονταρίδου η νέα είσοδος των γραφείων και του προπονητικού του ΑΟ Ξάνθη (+photos)

Την τελική της μορφή έχει πάρει εδώ και μερικές ημέρες η είσοδος στα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη στο προπονητικό στα Πηγάδια, δίπλα από το Xanthi FC Arena.

Την ανακαίνιση ανέλαβε να σχεδιάσει η αρχιτέκτων Τίνα Κονταρίδου, παράλληλα με την εσωτερική διακόσμηση των αιθουσών.

Το φημισμενο αρχιτεκτονικό γραφείο της Ξάνθης, η εταιρεία μελετών και κατασκευών «Kontaridis Art & Design» του ξανθιώτη πολιτκού μηχανικού Πέτρου Κονταρίδη, υπενθυμίζεται ότι αυτήν την περίοδο τρέχει το τεράστιο έργο της Limassol Arena, του νέου γηπέδου της Λεμεσού στην Κύπρο που δημιουργείται με τις τελευταίες προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ.

Ηταν το ίδιο γραφείο βέβαια που έτρεξε και την Xanthi FC Arena και όλη την περασμένη χρονιά βοήθησε στην ανακαίνισή της, μετά τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε πέρυσι ο Ανέστης Τσετινές. Οι εργασίες ωστόσο συνεχίστηκαν και μετά την αποχώρησή του, υπό την επίβλεψη από την Ξάνθη του Ανδρέα Γκλαβίνη, αφού ζητήθηκε ναολοκληρωθουν κανονικά από Μπιλ Πάπας και Τάσο Γιαμουρίδη.

Κάπως έτσι, έχει ήδη πάρει νέα και άκρως εντυπωσιακή μορφή η είσοδος στα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπως μαρτυρούν οι ακόλουθες φωτογραφίες…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.