Τα «έχωσε» σε hooligan που εισέβαλε στη Τούμπα ο Πασχαλάκης στο ντέρμπι με τον Άρη

Φανερά εκνευρισμένος με την εξέλιξη του παιχνιδιού και τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ήταν ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Όπως αποδεικνύει η φωτογραφία, από τη γλώσσα του σώματος φαίνεται να τα… χώνει σε έναν από τους οπαδούς που συμμετείχαν στην εισβολή και την διακοπή του παιχνιδιού, την ώρα που πλαστικά καθίσματα και μπουκάλια μπύρας είναι εκτοξευμένα στον αέρα, σε μια ομολογουμένως από τις φωτογραφίες της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι το παιχνίδι είχε ακόμα 3 λεπτά να λήξει και ήταν στο 0-1. Αρκετά ικανός χρόνος δηλαδή για τον ΠΑΟΚ να φτάσει έστω στο γκολ της ισοφάρισης, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι ισοφάρισε το 0-2 σε 2-2 με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από περίπου 45 λεπτά όπως προβλέπει ο κανονισμός, με τους 22 ποδοσφαιριστές να είναι… κρύοι και τους γηπεδούχους να μην δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 0-1.