Στάζει μέλι για την Ξάνθη ο Τζανακάκης: «Ο σύλλογος μας παρέχει τα πάντα, μπορούμε να πάρουμε την άνοδο»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Μανώλης Τζανακάκης και αναφέρθηκε στους στόχους του ΑΟΞ και το διπλό του Άρη στην Τούμπα.

Για την αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας και τους στόχους της ομάδας: «Ο Διαμαντόπουλος ξελάσπωσε την ομάδα. Χάρηκα πολύ με τα γκολ του. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον Άρη που μπορεί να μην του επέτρεπε άλλο να παίξει ποδόσφαιρο. Ο μόνος στόχος είναι να επιστρέψει η Ξάνθη στη Σούπερ Λιγκ 1. Είναι πολλά τα ματς, είναι πολύ δύσκολο το Πρωτάθλημα γιατί θα παίξεις και μπαράζ για να διεκδικήσεις το εισιτήριο της ανόδου. Ο σύλλογος μας παρέχει τα πάντα και μπορούμε να πάρουμε την άνοδο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, θέλει να έχεις σταθερότητα και στην κακή σου μέρα να παίρνεις το αποτέλεσμα».

Για την ετοιμότητά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό: «Στον Παναιτωλικό είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και μέσα από την σκληρή δουλειά επανήλθα. Κάνεις ένα διάστημα έξι μηνών να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη πρόκληση να επανέλθεις. Θέλει δουλειά σωματική και ψυχική για επιστρέψεις στο επίπεδο που ήσουν πριν. Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Αν συμβιβαστείς, δεν θα είσαι το ίδιο με πριν. Νιώθω πιο σίγουρος και πιο συνειδητοποιημένος μετά τον τραυματισμό μου. Μετά τον τραυματισμό, κατάλαβα πόσο πολύ αγαπάω το ποδόσφαιρο. Είναι όλη μου η ζωή. Όταν τραυματιστείς, βλέπεις αλλιώς το ποδόσφαιρο».

Για το διπλό του Άρη στην Τούμπα: «Περίμενα την αντίδραση του Άρη. Θεωρώ ότι έχει καλύτερο υλικό του ΠΑΟΚ και διαθέτει το καλύτερο της ιστορίας του. Ήταν πολύ καλός χθες στην Τούμπα, παρόλο που προερχόταν από ένα δύσκολο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ. Το κέντρο του Άρη ήταν το κλειδί. Ο Ντιαγέ κάνει πολύ καλά ματς, όμως θεωρώ σημαντικό παίκτη τον Σάσα, ο οποίος κάνει τρομερή δουλειά μέσα στο παιχνίδι. Μετά από κακό αποτέλεσμα στον Άρη, η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή. Ήταν ένα κίνητρο για τους παίκτες να πάρουν αποτέλεσμα στην Τούμπα για την ιστορία και τον κόσμο του Άρη. Ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι ο Σούντγκρεν. Του αξίζουν πολλά μπράβο για τα όσα πέρασε στην ομάδα. Όσον αφορά τον Ματέο σιγά σιγά βρίσκει α πατήματά του».