Οι νικητές και τα αναλυτικά αποτελέσματα στον 7ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης τον αγώνα 5χλμ

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί ο 7ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος την Ξάνθη μαζί με τους παράλληλους αγωνες, οπως φαινεται και στην φωτογραφία της Xanthi Sport.

Μεγάλος νικητής ήταν ο Αντωνης Παπαδημητρίου από την Χαλκιδική που κάλυψε την απόσταση των 21 χιλιομέτρων σε 1 ώρα, 16 λεπτα και 7 δευτερόλεπτα. Με 1.19.00 το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Κώστας Τριανταφύλλου και με 1.21.50 το χάλκινο ο Κώστας Νικολάου του Παναθηναϊκού. Πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου της Stoikos Running Team που τερμάτισε σε 1 ωρα, 25 λεπτά και 34 δευτερολεπτα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον ημιμαραθώνιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στον αγωνα πόλης των 5 χιλιομέτρων την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιωργος Γοατρουδέλης με χρόνο 15 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Αρκετά πίσω, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βασίλης Παπαδημητρίου με χρόνο 17 λεπτα και 44 δευτερολεπτα ενω τριτος ήταν ο Γιωργος Βλαχάκης που ολοκλήρωσε τον αγωνα σε 18 λεπτά και 3 δευτερολεπτα. Πρώτη γυναίκα ήταν η Αλεξάνδρα Μήλιου του Διομήδη Ξάθης, που τερμάτισε 20 λεπτα και 49 δευτερολεπτα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα 5km με ένα κλικ ΕΔΩ.