Γ’ Εθνική: Άρης και δεν είμαι καλά και ζημιά στα μυαλά! Νίκησε και την Θέρμη και ξαναπάει Δράμα να διατηρήσει την πρωτιά

Δεν καταλαβαίνει πολλά, απουσίες και ελλείψεις μεσοεπιθετικά ο νεανικός Άρης Αβάτου του Κώστα Μπεδρελή, που παρά τη ήττα σοκ από την Αλεξανδρούπολη, επέστρεψε στις νίκες και φιγουράρει για 6η σερί αγωνιστική στην κορυφή επικρατώντας με 1-0 του Θερμαϊκού Θέρμης και πάει στην Δράμα να αντιμετωπίσει τον ισχυρό και φαβορί για τον τίτλο Πανδραμαικό.

Ο Αρης που δεν είχε Σαρηγιαννίδη, Γκέκα, Μελισσόπουλο και μόλις 16 διαθέσιμους παίκτες, στο κακό και επικίνδυνο γήπεδο του Κουτσού, αφού δεν απειλήθηκε και απείλησε στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο μέρος είχε την κατοχή, προειδοποίησε στο 60′ σε ωραίο σουτ του νεοεισελθόντα Λεωντσάκου (αντικατέστησε λόγω τραυματισμού τον Βαφειάδη) που πέρασε μόλις άουτ και στο 62′ κέρδισε πέναλτι σε ωραίο προσπάθεια του Παναγιωτίδη και ανατροπή του από τον Ράζα. Ο Παπαδόπουλος νικήθηκε ωστόσο από τον κήπερ των Θεσσαλονικέων Παναγιωτίδη η μπαλα πήγε κάπως πλάγια και ο Ψεμματάς με δύσκολη προβολή – τακλίν έσπρωξε με δυναμη την μπαλα προς το τέρμα χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο για τους Ξανθιώτες (φώτο αρχείου).

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης πάει Δράμα ώστε να επαναλάβει οτι έκανε και με την Δόξα Δράμας να πάρει ξανά ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι μια ακόμη νίκη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Μυλοπούλου με βοηθούς τους Καρασαββαΐδη και Ζαχαριά της ΕΠΣ Καβάλας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής)Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Παναγιωτίδης (78′ Χατζηπαπάς), Κωσταρέλης, Καρατλίδης (86′ Ευαγγέλου), Βαφειάδης (55′ Λεωντσάκος), Παπαδόπουλος

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Δούμας-Μπουρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράζα, Τρόκας, Δημητριάδης (80′ Παχιός), Αναστασιάδης (55′ Χαραλαμπίδης), Πουρναράς (55′ Κυριακίδης), Σιούτας, Μπαλικτσής, Κράββαρης (55′ Διαμαντίδης), Μαυρομάτης (70′ Πασιαρδής)