Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρόμα για τον 17χρονο Εβρίτη Δημήτρη Κεραμίτση

Ο 17χρονος (γεννημένος στις 01/07/2004) ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της Ρόμα.

Ο νεαρός Εβρίτης αμυντικός έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την Primavera, κόντρα στην… πρώην ομάδα του, Έμπολι. Ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το 2-2 της ομάδας του, φορώντας την φανέλα με τον αριθμό “32”.

“Δύσκολο παιχνίδι σήμερα και άδικη ισοπαλία, όμως είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και την απόδοση της ομάδας, γιατί μας οδηγεί στο σωστό δρόμο” έγραψε στα social media ο νεαρός άσος.

Ο ταλαντούχος σέντερ μπακ πέρυσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος, καθώς ήταν τρία χρόνια μικρότερος από το ηλικιακό όριο της U19. Φέτος ωστόσο έχει σκοπό να αποδώσει τα μέγιστα και να βοηθήσει την ομάδα του, να διεκδικήσει τον τίτλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην εξέλιξή του, καθότι φίλος της οικογένειας Κεραμίτση, βοήθησε ιδιαίτερα ο Ιασμιώτης προπονητής και καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γιάννης Ισπυριλίδης, που παλαιότερα έχει δουλέψει ως πρώτος τεχνικός σε Ξάνθη, Καβάλα και Νέστο Χρυσούπολης και ακόμα έχει θητεύσει στα επιτελεία των Πανθρακικού, Εργοτέλη και Καλλονής.