Ο εβδομαδιαίος απολογισμός των δύο διεθνών παικτών του ΑΟΞ με τις Εθνικές Ομάδες τους

Τις 46 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μολδαβίας έφτασε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ξάνθη Ραντου Γκινσάρι με τις δύο που πρόσθεσε στα πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής του.

Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε στην βασική 11άδα στο 0-2 από τη Σκωτία και πέρασε ως αλλαγή στο β’ μέρος στην ήττα από την Αυστρία την περασμένη Δευτέρα, για τον 6ο Όμιλο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

Οπως ανέφερε ήδη το ThrakiSportS αλλά επισημαίνει σε σχετική ενημέρωση την Τεταρτη και η ΠΑΕ, δύο συμμετοχές κατέγραψε και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Κώστας Θυμιάνης στις νικηφόρες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων (Κ21) της Ελλάδας, περνώντας σαν αλλαγή στο β’ μέρος στο 2-0 επί της Λευκορωσίας και στο 1-0 επί της Ισλανδίας στα ματς που φιλοξενήθηκαν στην Τρίπολη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην 1η θέση του 4ου ομίλου του UEFA European Under21 Championship Qualifying με 14 βαθμούς ενώ ακολουθούν η Πορτογαλία με 12 βαθμούς σε 4 αγώνες, η Κύπρος με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες και η Ισλανδία με 7 βαθμούς σε 5 αγώνες.