ΕΠΣ Ξάνθης: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Βιστωνίδα και την Αναγέννηση Θαλασσιάς

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής της Βιστωνίδας με την Αναγέννηση Θαλασσιάς που φιλοξενήθηκε στογήπεδο της Φελώνης το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ολα κρίθηκαν σε έπα πεντάλεπτο, στο ξεκινημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αρχικά ο Κιολεΐδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε στο 55′ ο Παπάζογλου σε ανατροπή που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν έτσι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα να παραβιάζεται η εστία τους. Άμεσα ωστόσο ήρθε η ισοφάριση, πέντε λεπτα μετά, με τον Σιτκή Σεΐχ να περνάει στον αγωνα ως αλλαγη δυο λεπτά πιο πριν, να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Γκριγκοριάν και την λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα και να ισοφαρίζει.

Μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε ένα μάλλον σκληρό παιχνίδι, χωρίς τη μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο αλλά με δυο ευκαιρίες των Κιολεΐδη και Τζεβελέκη στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και πριν ανοιξει το σκορ. Μετά τα δυο γκολ ο αγώνας έγινε γκραν γκινιόλ με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους να πάρουν τη νίκη, αλλά στο 87′ η κεφαλιά του Καζάκη πέρασε λίγο άουτ και στο 90′ το σουτ του Τζεβελέκη έγκλειψε το οριζόντιο δοκαρι και πέρασε έξω.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Παναγιώτης Σταφυλάς με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Σπύρο Σπάρταλη. Με την δεύτερη σερί ισοπαλία της η Αναγέννηση Θαλασσιάς είδε να την πιάνει στην πρώτη θέση και τους 18 βαθμούς ο Άρης Πετεινού, τον οποίο φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική στην Θαλασσιά. Η Βιστωνίδα έφτασε τους 13 βαθμούς και το προσεχές Σάββατο αντιμετωπίζει στον Ζυγό τον τοπικό Ηρακλή.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Χαϊτίδης (80′ Αγγελίδης), Τζεβελέκης Ζ. (75′ Μπαμπούρης), Κεσκινίδης, Μπαϊρακταρίδης, Ταχτσίδης (80′ Τσετινές), Μαμαλίγκατζης (75′ Αραμπατζής Δ.), Πανέρης, Παπάζογλου, Τζεβελέκης Φ., Κιολεΐδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Απ. Κουτρουλός): Αθανασίου, Γκριγκοριάν, Τεφίκογλου, Μουζαφέρογλου, Κουτίνης, Ορφανίδης (85′ Κοτζακελίνης), Σταύρου (58′ Σιτκή Σεΐχ), Τουργαΐδης Κ., Κούπας (58′ Εφεντόπουλος), Καζάκης, Καδή (15′ Κοτζακελης λ.τρ.)