Συγκινητικός Νετζήπογλου: «Έτρεχα να βγάλω φωτογραφία με τον Γκάλη και την έδειχνα στους φίλους μου»

Ο Όμηρος Νετζήπολγου δήλωσε στην εκπομπή «Pick ‘N Roll» με τον Βασίλη Σκουντή και θυμήθηκε τις φωτογραφίες που έβγαλε με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στο “Antetokoumbros” και το αυτόγραφο που πήρε από τον Νίκο Γκάλη… κυνηγώντας τον.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στην εκπομπή “Pick ‘N Roll” με τον Βασίλη Σκουντή και μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Ο νεαρός γκαρντ του Άρη με καταγωγή από την Ξάνθη μίλησε για το ξεκίνημά του, τον φετινό Άρη, τους αδελφούς Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά, για την νίκη επί του Προμηθέα δηλωσε: «Πήγαμε με το σκεπτικό που πήγαμε σε κάθε παιχνίδι. Δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας και κάναμε μία μεγάλη νίκη μέσα στην Πάτρα». Για το αν ο Άρης προτιμάει τα δύσκολα παιχνίδια σχολίασε: «Πιστεύω ότι είμαστε αδικημένοι από τα παιχνίδια που χάσαμε, γιατί χάσαμε στον πόντο. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% για να νικάμε». Για το τι διαφορετικό έχει ο φετινός Άρης από τον περσινό απάντησε: «Επειδή είμαστε όλοι μικροί σε ηλικία διψάμε όλοι για την νίκη και για αυτό τα δίνουμε όλα στο παρκέ».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τους Έλληνες παίκτες να ενταχθούν στο σύνολο, σχολίασε: “Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μας τα έχουμε βρει. Είμαστε πολύ κοντά. Είμαστε μία οικογένεια και δεν έχουμε “Έλληνες-ξένοι” είμαστε όλοι μαζί”. Για το αν πηγαίνει ακόμα με λεωφορείο στο γήπεδο είπε: «Σύντομα δίνω για δίπλωμα, γιατί ακόμα πηγαίνω με το λεωφορείο. Ευτυχώς έχω τον Κυριάκο Πετανίδη που μένει κοντά μου και με φέρνει όλες τις φορές».

Ο Ομηρος Ρετζηπογλου μιλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένειά του και ιδίως για τον πατέρα του και το γεγονός ότι δεν παρεμβαίνει: «Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι που δεν με πίεσαν ποτέ για κάτι. Είναι σεμνοί και ταπεινοί. Κανείς δεν θέλει να δείχνεται ότι το παιδί του παίζει στον Άρη. Είναι χαμηλών τόνων. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτούς τους γονείς».

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό και τους 22 πόντους που σημείωσε στο μόλις δεύτερο παιχνίδι του είπε ο θρακιώτικης καταγωγής αθλητής: «Με είχε προετοιμάσει πάρα πολύ ο προπονητής μου τότε. Με πίστευαν. Εγώ περίμενα πώς και πώς να αρπάξω την ευκαιρία. Μπήκα μέσα και απλώς ό,τι έγινε, έγινε. Τα έδωσα όλα και βγήκε αυτό που βγήκε. Δεν κατάλαβα τι είχε γίνει. Απλά μετά συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Ευτυχώς είχα τους γονείς μου – αλλά και εγώ είμαι τέτοιο παιδί – όπου σίγουρα χάρηκα, αλλά ο πατέρας μου φρόντισε να μου πει κομμένες οι χαρές και να δουλέψω πιο σκληρά, αφού δεν είχα καταφέρει τίποτα».

Για το αν ήταν στο “Antetokoumbros” στην Θεσσαλονίκη απάντησε: «Ήμουν. Είδα τον Γιάννη και τον Θανάση και είχα την τύχη να φωτογραφηθώ με τον Θανάση και να μου δώσει δύο καπέλα που υπέγραψε. Τα παιδιά είναι είδωλα, γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά και θυσίασαν πάρα πολλά πράγματα, φτάνοντας από τα Σεπόλια στον Λευκό Οίκο. Με το που μπήκα μέσα, ανατρίχιασα».

Τέλος, για τον Νίκο Γκάλη ανέφερε: «Για μένα είναι τεράστια τιμή να φοράω μια τόσο βαριά φανέλα. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο είναι τέτοια η αύρα του Γκάλη που όταν βλέπεις ψηλά το ταβάνι ανατριχιάζεις. Έχει τύχει να τον συναντήσω όταν είχε γίνει ένα παιχνίδι και ήταν στο Παλέ. ‘Ημουν πιο μικρός και τον είχα τρέξει να βγάλω φωτογραφία μαζί του και έτρεχα μετά στους φίλους μου να τη δείξω, είχα τρελαθεί».