20ημερη περιπέτεια με τον κορονοϊό για την παλιά δόξα και σημαντικό παράγοντα της ΑΕΔ και νυν αντιδήμαρχο Βούλη Μπιλιακάκη

Σε καραντίνα 20 ημερών που έληξε σήμερα, παρέμεινε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Διδυμοτείχου Βούλης Μπιλιακάκης, λόγω του κορονοϊού.

Η “περιπέτεια” του ξεκίνησε όταν αρχικά είχε κάποια συμπτώματα, αν και είναι εμβολιασμένος και με τις δυο δόσεις. Οπως αναφέρει το evros-news, αρχικά έκανε rapid test που έδειχναν όμως αρνητικά αποτελέσματα, αλλά προτίμησε να μπει σε εθελοντική καραντίνα και επειδή είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες στην πόλη, επειδή απουσίαζε και από τα καθήκοντα του, με ανάρτηση του είχε ενημερώσει ότι δεν είχε “κολλήσει” κορονοϊό.

Όταν μετά από 10 ημέρες έκανε μοριακό τεστ ανίχνευσης Covid-19, αυτό ήταν θετικό, οπότε αναγκάστηκε να μείνει άλλες 10 ημέρες σε απομόνωση και από την οικογένεια του, αν και τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του είναι εμβολιασμένοι. Σήμερα πέρασε το χρονικό αυτό διάστημα, το τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικό και με ανάρτηση του επεσήμανε:“Μετά από είκοσι μέρες καραντίνας επιστροφή από αύριο στα καθήκοντα.Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον….”

Ο Μπιλιακάκης έχει υπηρετήσει επί 35 χρόνια την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου και γενικά το ποδόφαιρο του Έβρου αρχικά ως παίκτης αλλά στην συνέχεια και ως παράγοντας, αποχωρώντας πριν τρία χρόνια από την αντιπροεδρία της ΑΕΔ. Η ανάρτησή του έχει ως εξής: