Παρόντες στην πρεμιέρα του ΑΟΞ στην Κατερίνη οι Μπιλ Πάπας, Τάσος Γιαμουρίδης, Φάνης Ουζουνίδης και Ανδρέας Γκλαβίνης

Σχεδόν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ξάνθη έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ομάδας της Ξάνθης στην Super League 2 με αντίπαλο τον Πιερικό στο γήπεδο της Κατερίνης.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας Μπιλ Πάπας έδωσε κανονικά το παρών στο γήπεδο, σε μια περίοδο που το όνομά του συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ της Αυστραλίας δεδομένου ότι πλέον έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψής του, διαψεύδοντας έτσι όσους ισχυρίζονται ότι κρύβεται.

Στην παρέα ήταν μαζί και ο συνέταιρός του στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα και διευθυνων συμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη Τασος Γιαμουρίδης, αλλά και ο νομικός του σύμβουλος και νομικός σύμβουλος αλλά και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Φάνης Ουζουνίδης.

Στην Κατερίνη βρισκόταν επίσης ο Ανδρέας Γκλαβίνης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξανθη αλλά και άλλοι συνεργάτες του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, ενώ σε άλλο σημείο καθόταν ο Μάκης Τζάτζος ο οποίος μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν και αυτός μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ αλλά αποχώρησε.

Σε γενικές γραμμές η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα στο Στάδιο της Κατερίνης, σε αντίθεση με το πρώτο επίσημο ματς στα Πηγάδια με τον Ιωνικό για το Κύπελλο προ δεκαημέρου, όταν πλην των Ξανθιωτών Γκλαβίνη και Ψωμά, είχε «λάμψει» με την απουσία της.

Πιθανότατα να ήταν και η απάντησή της στα δημοσιεύματα από την Αυστραλία, το τελευταίο από τα οποία αναφέρει ότι η τοπική τράπεζα Westpac είναι έτοιμη να «αρπάξει» την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Ξανθη από τα χέρια του Μπιλ Πάπας