Συνεχίζεται η προετοιμασία με δύο απουσίες για την Ξάνθη ενόψει της πρεμιέρας στην Κατερίνη

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης η Ξάνθη θα κάνει την πρεμιέρα της στον Βόρειο όμιλο της SL2 κόντρα στον Πιερικό.

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, με τον Τζέιμι Μονρόι να έχει στοαπουσιολόγιό του τον Δημήτρη Ουνγιαλίδη που διανύει το στάδιο της αποθεραπείας του και ο Ρασίντ Αΐτ Ατμάν.

Το δελτίο Τύπου, αναφέρει:

«Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα ο ΑΟ Ξάνθης. Το απόγευμα της Τρίτης αλλά και την Τετάρτη με διπλή προπόνηση, ο Τζέιμι Μονρόι και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής, εστιάζοντας στο παιχνίδι που ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή (7/11, 15:00) στο ΔΑΚ Κατερίνης με αντίπαλο τον Πιερικό.

Ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής, passing game – pressing και τελειώματα φάσεων σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους μέσα από ένα εύρος ασκήσεων ήταν το βασικό πρόγραμμα των προπονήσεων ενώ στην απογευματινή προπόνηση της σημερινής ημέρας (3/11) οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Στο απουσιολόγιο από το κανονικό πρόγραμμα της Ξανθιώτικης ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης που διανύει το στάδιο της αποθεραπείας του και ο Ρασίντ Αΐτ Ατμάν».