Εκατοντάδες φίλοι της Ξάνθης «έφαγαν πόρτα» και… γύρισαν πίσω!

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ξάνθης, μεταξύ αυτών πολλοί πατεράδες με τα παιδιά τους, που θέλησαν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του ΑΟΞ κόντρα στον Ιωνικό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν πολλές δυσκολίες ως προς την προμήθεια των εισιτηρίων, καθώς όπως είχε ανακοινώσει η ομάδα πριν τον αγώνα, δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια έξω από Xanthi FC Arena την ημέρα του παιχνιδιού, παραμόνο μέχρι την προηγούμενη (Τρίτη 26/10) στις 18:00, εξαιτίας των μέτρων κατά του Covid.

Την ημέρα του αγώνα οι φίλαθλοι που δεν είχαν διαρκείας μπορούσαν να προμηθευτούν μόνο από το ticket store του συλλόγου επί της οδού Λεύκιππου και Καπνεργατών.

Παρ’ όλο που η ομάδα είχε ανακοινώσει έγκαιρα για τις παραπάνω… ιδιαιτερότητες, αρκετός κόσμος δεν το γνώρισε, με αποτέλεσμα να φτάνει έξω από το γήπεδο πριν την αναμέτρηση χωρίς το απαραίτητο εισιτήριο, με τους ανθρώπους της ασφάλειας έξω από το πάρκινγκ να τους… γυρίζουν πίσω.

Όπως εκμυστηρεύτηκαν οι άνθρωποι της ασφάλειας στο ThrakiSportS, σχεδόν 250 άτομα γύρισαν πίσω χωρίς να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, μεταξύ αυτών και «αρκετοί φίλοι και συγγενείς» (σ.σ. των ανθρώπων σεκιούριτι) που με λύπη τους ανάγκαζαν να γυρίσουν πίσω.