Θρήνος στη Θράκη όπου 46χρονος πατέρας δύο παιδιών πέθανε από κορωνοϊό – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

«Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, καλοσυνάτος και άνθρωπος της Εκκλησίας. Είχε πίστη στο Θεό και νόμιζε ότι θα τα καταφέρει με τον ιό χωρίς το εμβόλιο. Δυστυχώς δεν με άκουσε κι άφησε τα δύο παιδάκια του ορφανά», λέει ο εξάδελφός του στο protothema.gr

Συντετριμμένος ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης από το θάνατο του αγαπημένου του εξαδέλφου Νεκτάριου Δερμεντζόγλου μιλά στο protothema.gr για το πώς νικήθηκε ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών από την covid-19 και βύθισε στο πένθος τους οικείους του αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Ξάνθη.

Όπως λέει ο Βασίλης Τσολακίδης, νοσεί και ο ίδιος από κορωνοϊό αλλά τα συμπτώματά του είναι ήπια γιατί είναι εμβολιασμένος.

«Του έλεγα του Νεκτάριου: “Πήγαινε να κάνεις το εμβόλιο” αλλά αυτός τίποτα. Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, καλοσυνάτος και άνθρωπος της Εκκλησίας. Είχε πίστη στο Θεό και νόμιζε ότι θα τα καταφέρει με τον ιό χωρίς το εμβόλιο. Δυστυχώς δεν με άκουσε κι άφησε τα δύο παιδάκια του ορφανά. Είναι άτιμος αυτός ο ιός. Είμαι 24 μέρες με κορωνοιό , έχω χάσει σχεδόν 4 κιλά, δεν έχω δυνάμεις αλλά το περνάω στο σπίτι μου. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, τώρα θα είχα φύγει κι εγώ από τη ζωή. Στην αρχή, ο Νεκτάριος όταν νόσησε παρέμεινε στο σπίτι, στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάστασή του και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Να προσέχει ο κόσμος γιατί είναι ένας ύπουλος ιός που θερίζει ζωές», λέει στο protothema.gr ο Βασίλης Τσολακίδης.

Ο 46χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Ξάνθης. Ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών και πατέρας δύο παιδιών.

Αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ξάνθης η οικογένειά του τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

Πηγή: www.protothema.gr