Super League: Έφτασε τα 7 γκολ με το χατ τρικ ο Τσιπούρας στον «περίπατο» των νέων του Άρη

Με χατ τρικ του πρώην επιθετικού του ΑΟΞ Δημήτρη Τσιπούρα ο Άρης επικράτησε με 0-4 της Λαμίας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα νέων Κ19.

Ο Τσιπούρας άνοιξε το σκορ στο 52′ μετά τη σέντρα του Μαρμαρίδη, ενώ πέντε λεπτά μετά σκόραρε και ο Μαρμαρίδης που είναι επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα του Άρη. Στο 88′ ο Τσιπούρας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0 και στο 90+1′ γράφτηκε το τελικό σκορ ύστερα από υπέροχη ενέργεια του ίδιου παίκτη, που έκανε και χατ τρικ στην αναμέτρηση, φτάνοντας τα 7 τέρματα σε 6 αγώνες.

Ο 19χρονος επιθετικός (γεννημένος 26/7/2002) και ξάδερφος του αδικοχαμένου πριν κάποια χρόνια του Άγγελου Τσιπούρα, έχει αγωνιστεί μια διετία στις ακαδημίες τις Ξάνθης Κ17 και Κ19 και από πέρσι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην ακαδημία του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Στην Ξάνθη μάλιστα έγινε και επαγγελματίας και αγωνίστηκε στα 2 παιχνίδια (86′ συνολικά, βασικός στην Ν. Σμύρνη) μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης το περσινό μαύρο καλοκαίρι για τον ΑΟΞ. Συνολικά στην Ξάνθη στα Κ19 είχε 23 αγώνες και 8 γκολ (πρώτος σκόρερ ΑΟΞ μαζί με Φάκη με 8 τέρματα), ενώ πέρσι με τον Άρη ήταν 2ος σκόρερ αφού είχε 7 γκολ σε 6 μόλις παιχνίδια, νούμερο που έχει και ήδη φέτος.

Είναι διεθνής και με την Εθνική παίδων του Νίκου Κεχαγιά και πλέον περιμένει την σειρά του από τον Άκη Μάντζιο, ώστε να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα αφού αρκετοί τραυματισμοί ταλαιπωρούν τελευταία την ομάδα.