ΕΠΣ Έβρου: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Σουφλί και Μαΐστρος

Τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πήραν ο Έβρος Σουφλίου και ΑΟ Μαΐστρου πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες Έβρο Σουφλίου και ΑΟ Μαΐστρου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κατά διαστήματα στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν δεύτερο τέρμα βρίσκοντας σε ιδιαίτερη μέρα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Καραμπάτσα και το τελικό 1-1 είναι ένα σκορ που ίσως κρίνεται άδικο για τους φιλοξενούμενους, σύμφωνα με την έκβαση του παιχνιδιού.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Μαΐστρο να έχει μια ελαφριά υπεροχή απέναντι στο Σουφλί. Μόλις στο 9ο λεπτό έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία όπου το σουτ του Κωνσταντινίδη βρήκε το δοκάρι του Καραμπάτσα και πέρασε άουτ. Στο 15′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Λαζίδη όπου βγήκε τετ α τετ με τον Δογάνη να αποκρούει με τα πόδια. Ότι δεν κατάφερε την πρώτη του φάση το Σουφλί το πέτυχε στα μισά του 1ου ημιχρόνου όπου μετά από μια άριστη συνεργασία και το ένα δυο μεταξύ του Λαζίδη με τον Τσιουμπανούδη ασίστ του τελευταίου στον Λαζίδη που με καταπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0 στο 22′.

Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το Σουφλί ο Μαΐστρος κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και στο 26ο λεπτό με τον Λαζαρίδη έφερε το παιχνίδι στα ίσια πετυχαίνοντας το 1-1. Από το επόμενο λεπτό μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου είχαμε μια ακόμη ευκαιρία για το Σουφλί με το σουτ που επιχείρησε ο Παγιά πέρασε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Δογάνη. Το τελευταίο σφύριγμα του Σταφυλά για το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1.

Στην αρχή της επανάληψης, ο Μαΐστρος είχε πάλι για λίγο την πρωτοβουλία των κινήσεων όπου στο πρώτο κιόλας λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει, όταν στη σέντρα του Τσιριγώτη ο Μαρασλής έπιασε την κεφαλιά έδιωξε ο Μπάμνιος νέο σουτ απόκρουσε σωτήρια πάνω από την γραμμή ο Καραμπάτσας. Μετά είχαμε περισσότερο παιχνίδι στο χώρο του κέντρου παρά στις εστίες. Ώσπου φτάσαμε στο 69′ της αναμέτρησης με τον Κωνσταντίδη να πιάνει ένα σουτ αλλά ο εκπληκτικός Καραμπάτσας να την διώχνει σωτήρια με τα ακροδάχτυλα. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως δεν θα τους πείραζε καθόλου να φεύγανε από το Σουφλί με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας και τους πρώτους τους στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είχαμε πρώτον την αντικατάσταση του Α’ βοηθού Κωνσταντάκη από τον Κώνογλου κατ’ εντολή της ΕΠΣ Έβρου/Ε.Δ.

Ενώ το δεύτερο ήταν ότι τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα του Σουφλίου έριξε στα βαθιά και έναν 14χρονο ποδοσφαιριστή, τον (γεννημένο στις 6/6/2007) νεαρό εξτρέμ Γκιουγκή.

Διαιτητές ήταν οι Σταφυλάς, Κώνογλου και Καλογεράκης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Καλπακίδης Παναγιώτης): Καραμπάτσας, Παγιά, Δαλάτσης (71′ Δεμιράκος), Παπαναστασίου. Μπάμνιος (c), Κουτσούλας, Κουρούδης, Παρασχίδης (65′ Μπισιρόπουλος), Πιστιάλκας, Τσιουμπανούδης, Λαζίδης (90′ Γκιουγκής).

ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ (Τσουκμάνης Βασίλης): Δογάνης, Καλυβας (7′ Φωτεινού), Σιμσιρίκης (c), Παπαδάκης, Θεοδωρίδης, Τσιριγώτης, Πεχλιβανίδης (76′ Λουκάς), Μκριτσιάν (32′ Μπάμπιτς), Λαζαρίδης, Κωνσταντινίδης, Μαρασλής (89′ Αθανασιάδης).