Super League: Ισόπαλη η Κ17 του ΑΟΞ με τον Βόλο στα Πηγάδια και 2η θέση στη βαθμολογία

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα Κ17 του ΑΟΞ με την αντίστοιχη του ΝΠΣ Βόλος για την 4η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα Πηγάδια (φωτο από Ξάνθη Sport).

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ξάνθη έφτασε τους έξι βαθμούς διατηρώντας το αήτττητό της, αφού έχει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Βρίσκεται έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 10 βαθμούς (τρεις νίκες, μια ισοπαλία).

Το γκολ της Ξάνθης πέτυχε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Δεληγαννίδη και ενώ πιο πριν οι γηπεδούχοι ειχαν χάσει ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον ίδιο και τους Τηλεβαρίδη και Θωμάι.

Ο Δεληγιαννίδης είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο νόμος του ποδοσφαίρου υπερίσχυσε και στο 83′ οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τον Κασιούρα που όμως ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ σύμφωνα με τους Ξανθιώτες.

Για τον λόγο αυτόν οι γηπεδούχοι διαμαρτυρονται για την διαιτησία του συμπατριωτη τους Γιώργου Δρακίδη και των βοηθών του Χρυσέλη και Φεράτογλου.

Κ17 ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Λουλουδής, Βαρσάμης (55′ Αγοραστός), Γουναρίδης (86′ Ανυπαρόπουλος), Θωμάι, Ζεκιράι (70′ Μπουτζικούδης), Ζαχάρης, Τηλαβερίδης (70′ Μητρούσης), Δεληγιαννίδης, Γιαρμαντζίδης, Τουλουμενίδης (55′ Νικολαΐδης).
Κ17 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καποτάς, Σίμος, Βαϊνόπουλος (80′ Κουφογιώργος), Ζέρβας (65′ Ζαρίφης), Πλωμαρίτης, Ορτέντζιος, Κωνταντόπουλος, Τζαφέρρι (80′ Δημόπουλος), Τομέ (65′ Γαβριηλίδης), Κασιούρας, Νταβλαμάνος (70′ Μακρονάσιος)