Ράσταβατς για συνομιλία με Λουτσέσκου: «Μας ενώνει η Ξάνθη, μιλήσαμε για εκείνη την περίοδο»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στο Metropolis FM για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 1-0, καθώς και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σχολίασε ότι οι επεμβάσεις του Πασχαλάκη ήταν ο κυριότερος λόγος που οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στην συνομιλία με τον Ραζβάν Λουτσέκσου που τους ενώνει η θητεία τους στην Ξάνθη.

Για την αναμέτρηση: «Κάναμε δυνατό παιχνίδι, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο αλλά ήμασταν άτυχοι και αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Για την εμφάνιση του Πασχαλάκη: «Ήταν απροσπέλαστος και δεν μπορέσαμε να τον νικήσουμε. Όλα τα καταφέρναμε, φτάναμε μέχρι εκεί αλλά δεν μπορούσαμε να τον νικήσουμε».

Για την συνομιλία που είχε με τον Λουτσέσκου σημείωσε: «Αυτό που μας ενώνει είναι η Ξάνθη. Δουλέψαμε εκεί ο ένας μετά τον άλλο. Μιλήσαμε για εκείνη την περίοδο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παίξει γιατί δεν του το επιτρέψαμε εμείς. Παίζει κατακτητικά, θέλει να έχει την μπάλα κοντά στο 65% και χθες, αν δεν κάνω λάθος, ήταν κοντά στο 46%. Από εκεί ξεκινήσαμε και δεν του αφήσαμε να κάνει αυτό που θέλει.