Super League: Διπλό του Παναιτωλικού στο 90′ στο Περιστέρι παρά την απουσία Καρασαλίδη

Σπουδαία νίκη με 2-1 πήρε ο Παναιτωλικός μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος απειλούσε με στατικές φάσεις από τα πόδια του Μουνίθ και από μία τέτοια βρήκαν το γκολ στο 44′. Ο Ισπανός εκτέλεσε το φάουλ, ο Ροντρίγκες έκανε άστοχη έξοδο με τον Στρούγγη να τον νικά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0.

Οι Αγρινιώτες έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το πέτυχαν με τον Βέργο. Ο Έλληνας επιθετικός μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά από κοντά και έκανε το 1-1 στο 74′.

Αυτό το τέρμα έβαλε φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η οποία φούντωσε ακόμα περισσότερο όταν ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες μετά τη χαζή αποβολή του Τόμας.

Ο Μπεντινέλι μπήκε στο 61′ και αποβλήθηκε στο 84′ βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε πέντε λεπτά αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού έφτασε στο γκολ με τον Ζεστέν. Η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε ξανά σε στατική φάση και ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου με προβολή έκανε το 1-2.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων τα είχαμε σχεδόν όλα. Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ με τον Πίριτς να κρατά το 1-2, ενώ στο πέμπτο λεπτό ο Στρούγγης εκμεταλλεύτηκε νέα λανθασμένη έξοδο του Ροντρίγκες κάνοντας το 2-2.

Ωστόσο, το τέρμα του δεν μέτρησε αφού μετά την εξέταση του VAR φάνηκε ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.