Πρώτο φαβορί η Ξάνθη από τις ομάδες της SL2 για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος

Από τις στοιχηματικές εταιρείες ακόμα δεν έχουν βγει αποδόσεις για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 (και πώς να βγουν, όταν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες και ποιες ομάδες θα έχουν συμμετοχή σε αυτό και πως θα καταρτιστούν οι όμιλοι;).

Με δεδομένο ωστόσο ότι το Κύπελλο Ελλάδος ξεκίνησε και ήδη βρισκόμαστε στην β’ φάση του, βγήκαν αποδόσεις για αυτό ως προς την κατάκτησή του και υπάρχει σε αυτές μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση.

Ασφαλώς και τα φαβορί είναι οι ομάδες της SL1 με πρώτο φαβορί τον Ολυμπιακό με απόδοση 2,50 και δεύτερο τον ΠΑΟΚ με απόδοση 3,00. Ακολουθεί η ΑΕΚ στο 6,00 με τον Αρη να ειναι στο 10,00 και τον Παναθηναϊκό στο 12,00. Στο 100,00 είναι Αστέρας και Ατρόμητος, τα 500,00 πάει ο Απόλλων, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ και ο Βόλος ενώ στα 1.000,00 μπορεί να ποντάρει κανείς Ιωνικό, Λαμία και Παναιτωλικό.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η πρώτη ομάδα της SL2 που μπορεί να συναντήσει κανείς σε αυτήν την λίστα των θεωρητικών… φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η Ξάνθη. Η απόδοσή της είναι στο 3,000 (δηλαδή αν κάποιος ποντάρει σήμερα δέκα ευρώ και ο ΑΟΞ κατακτήσει το Κύπελλο τον ερχόμενο Μάιο θα πάρει πίσω τριάντα χιλιάρικα) αλλά η είδηση είναι ότι η ομάδα της Θράκης έχει την μικρότερη απόδοση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός SL1, άρα θεωρείται το πιο ισχυρό φαβορί για να πετύχει ένα τέτοιο θαύμα από την SL2.

Μετά την Ξάνθη, στο 5,000 είναι Εργοτέλης, Λεβαδειακός και Βέροια. Άλλες ομάδες για την ώρα δεν αναφέρονται από τις στοιχηματικές εταιρείες. Εύκολα ωστόσο μπορεί να καταλάβει κανείς οτι από την στιγμή που ο ΑΟΞ κρίνεται από τους μπουκ ως το το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων της SL2 και μόνο, είναι εξαιρετικά πιθανό να εμφανιστεί ως τέτοιο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην SL1 όταν βγουν και αυτές οι αποδόσεις.

Βέβαια και πέρυσι η Ξάνθη ήταν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το γκραν φαβορί για την άνοδο, πολύ μακριά από τον όποιο δεύτερο, αλλά αυτο δεν επιβεβαιώθηκε στους αγωνιστικούς χώρους. Αλλά έχει οπωσδήποτε την σημασία του ότι σύμφωνα με τους μπουκ δείχνει να παραμένει η πιο ισχυρή ομάδα της SL2, έστω και αν για την ώρα έχουμε αποδόσεις μόνο για το Κύπελλο Ελλάδος, διοργάνωση που έχει ξεκινήσει και ήδη βρίσκεται στην β’ φάση της (ενώ από την επόμενη θα προστεθούν και οι ομάδες της SL2, καθώς για την ώρα αγωνίζονται μεταξύ τους μόνο ερασιτεχνικές της Γ’ Εθνικής).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.