Ο Νίκος Κωστένογλου παραμένει στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα

Την στήριξή της στον 50χρονο Καβαλιώτη, άλλοτε προπονητή της Ξάνθης Νίκο Κωστένογλου ενημέρωσε η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρά τα τελευταία δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σλοβενίας, η Κύπρος μετράει δύο σερί ήττες από Μάλτα (3-0) και Ρωσία (0-2), για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2022.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να δημιουργηθούν «σύννεφα», πάνω από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής, Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος στα πέντε ματς που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα του, έχει δεχθεί έξι τέρμα και έχει πετύχει μόλις ένα, αυτό κόντρα στη Σλοβενία.

Φυσικά, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του ertnews.gr η Κύπρος δεν διεκδικεί την πρόκριση στην μεγάλη διοργάνωση, όμως κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον όμιλο, το οποίο θα έρθει μέσα από καλές εμφανίσεις. Μία από αυτές, καλείτε να κάνει κόντρα στην Σλοβακία αύριο στην Μπρατισλάβα (7/9).

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, στήριξε πάντως τον Έλληνα τεχνικό, ενώ δεν έκρυψε τα παράπονα του για την κριτική από τα ΜΜΕ: «Η εθνική είναι εύκολος στόχος, δεν έχει οργανωμένους οπαδούς. Καμιά φορά τα Μέσα είναι πολύ εύκολο να γράφουν πράγματα τα οποία δεν γράφουν για ομάδες. Υπάρχει στήριξη προς τον κ. Κωστένογλου και δεν επηρεαζόμαστε, δεν κρίνεται ένας προπονητής από ένα αποτέλεσμα. Βλέπουμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.»