Super League: Ασταμάτητος ο Τσιπούρας στον Άρη! Σκόραρε δις και πάλι ο άλλοτε επιθετικός και της Ξάνθης

Το απόλυτο και μάλιστα επίσης με ανατροπή και επίσης με σκόρερ είς διπλούν το Δημήτρη Τσιπούρα πανηγύρισε η ομάδα Κ19 του Άρη, καθώς επικράτησε με 2-1 επί της αντίστοιχης του ΟΦΗ, στο παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 36′ με τον Θεοδοσουλάκη, ωστόσο ο πρωην επιθετικός της Ξάνθης ο Τσιπούρας, αρχικά στο 76’ με πλάγιο σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής έκανε το 1-1 και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ έγραψε το τελικό 2-1.

Ο Δημήτρης Τσιπούρας αφιέρωσε τα γκολ στον πρόωρα αδικοχαμένο ξάδελφο του Άγγελο Τσιπούρα, φορώντας μια φανέλα με το μήνυμα “Άγγελε ζεις” (φωτο κάτω από pressaris). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιπούρας είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη, αλλά και του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της κιτρινόμαυρης ομάδας την φετινή σεζόν, σημειώνοντας συνολικά με τον ¨Αρη πέρσι και φέτος σε μόλις 8 αγώνες … 11 γκολ! Ντεμπούτο με τον Άρη έκανε η μεταγραφή από την ΑΕΚ ο ανηψιός του προπονητή χάντμπολ Ιορδάνη Γιαννακού, ο 18χρονος Οδυσσέας.

Όπως έγραψε προ ημέρων και σε άρθρο του το ThrakiSportS είναι ένα από τα παιδιά που δεν πήραν ποτέ ευκαιρία από τον ΑΟΞ και έγιναν επαγγελαματίες πριν από τα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αγωνίστηκαν σε αυτά.