Κύπελλο Ελλάδος: «Ψαρεύουν» αντιπάλους η Αλεξανδρούπολη και ο Άρης Αβάτου! Οι 40 ομάδες της κληρωτίδας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν και τα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια για την πρώτη φάση, με τα οποία είναι αλήθεια ότι δεν πολυασχοληθήκαμε καθώς αφορούν τον Νότιο Όμιλο.

Η Ελασσόνα, ο ΠΑΟ Ρούφ, ΑΟ Διαβολιτσίου, ο Εθνικός Πειραιά, ο Πανελευσινιακός, ο Άρης Σούδας, ο Ατσαλένιος από την Κρήτη και το Κερατσίνι ήταν οι τελευταίες ομάδες που πήραν την πρόκριση και θα βρεθούν στην κληρωτίδα της Β’ Φάσης το μεσημέρι της Τρίτης.

Στην κληρωτίδα θα μπουν φυσικά και η Αλεξανδρούπολη που απέκλεισε την περασμένη εβδομάδα τον Θερμαϊκό Θέρμης καθώς και ο Αρης Αβάτου από την Ξάνθη που απέκλεισε την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην μακεδονική πόλη.

Επισήμως από την προκήρυξη αναφέρεται ότι και η κλήρωση της Β’ Φάσης θα διεξαχθεί με γεωγραφικά κριτήρια. Άρα οι δυο ομάδες της Θράκης θα ψαρέψουν αντιπάλους από τον Α’ Όμιλο (εκτός αν αποφασιστεί από τέσσερις να γίνουν δύο οι όμιλοι στη νέα κλήρωση, οπότε θα μπει και ο δευτερος).

Αναλυτικά οι 40 ομάδες που μπαίνουν στην κληρωτίδα της Β’ Φάσης (από την Γ’ Φάση προστίθενται και οι ομάδες της Super League 2):

1ος όμιλος:
Αλεξανδρούπολη
Αρης Αβάτου
Πανδραμαϊκός
Αγροτικός Αστέρας
Ποσειδών Μηχανιώνας
Εθνικός Σοχού
Μακεδονικός
Εδεσσαϊκός
Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας
Αναγέννηση Πλαγιάς

2ος όμιλος
Παναγρινιακός
ΠΟ Φήκης
Αχέρων Καναλακίου
Θησέας Αγριάς
Αμβρυσσέας Διστόμου 
Τηλυκράτης
ΑΟ Υπάτου
ΑΕ Λευκίμμης
Κοζάνη
ΠΟ Ελασσόνας 

3ος όμιλος
Ερμής Μελιγούς
Άρης Σκάλας
Νέα Αρτάκη
Ηλιούπολη
Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ
ΑΟ Διαβολιτσίου
Αταλάντη 
Διαγόρας Βραχνέικων
Χαραυγιακός

4ος όμιλος
Αήττητος Σπάτων
Προοδευτική
Γιούχτας
Αίας Σαλαμίνας
ΑΟ Αγίου Νικολάου
Εθνικός Πειραιά
Πανελευσινιακός 
Άρης Σούδας
Ατσαλένιος
Κερατσίνι