Μουντιάλ 2022: Πίστη στην πρόκριση από τον Σιώπη! «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα»

Ο Μανώλης Σιώπης μετά την ισοπαλία της Ελλάδας με το Κόσοβο με 1-1 εξέφρασε την άποψη πως η Εθνική έδειξε θέληση και πάθος, ενώ έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι απέναντι στη Σουηδία.

Ο Εβρίτης μέσος σχολίασε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, ενώ έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο αγώνα της Ελλάδας κόντρα στη Σουηδία στο ΟΑΚΑ (8/9, 21:45).

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το ματς: «Αυτό που κρατάω είναι την θέληση και το πάθος που έδειξε η ομάδα. Δεν παίξαμε καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαμε ορισμένα καλά διαστήματα. Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα, πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια όπως αυτό με την Σουηδία».

Ενώ πρόσθεσε μετά από σχετική ερώτηση περί άγχους: «Δεν υπήρχε πίεση, αυτά τα παιχνίδια χαίρεσαι να τα παίζεις. Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Σουηδία, πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για τον επόμενο αγώνα».

Για το ματς κόντρα στη Σουηδία: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, το κλίμα είναι καλό και μέσα από την προπόνηση πρέπει να σκεφτούμε αυτόν τον αγώνα. Να τα δώσουμε όλα για την νίκη, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα».