ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωσε νέο προπονητή δυο εβδομάδες μετά την πρόσληψη Γρηγοριάδη ο Ερμής Μάνδρας

Ούτε δύο εβδομάδες δεν μπόρεσε να κρατήσει η επιστροφή του Γιώργου Γρηγοριάδη (φωτο) στους πάγκους αφού μπορεί να ανακοινώθηκε στις 17 Αυγούστου από τον Ερμή Μάνδρας αλλά την 1η Σεπτεμβρίου γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας μαζί του.

«Ο Ερμής Μάνδρας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή, κ. Γιώργο Γρηγοριάδη, για καθαρά προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε στον Γιώργο, Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερμή.

Πάντως άμεσα βρέθηκε αντικαταστάτης. Ο λόγος για τον 47χρονο πρώην προπονητή της Κεντητής, της Κεσσάνης Ερασμίου, της Θράκης Συδινής, της ΑΕΚ Κυψέλης, του Αετού Τοξοτών, του Κεραυνού Λευκόπετρας και των τμημάτων υποδομής της ΑΠΟΞ Αντώνη Μπαμπαλή.

H διοίκησης του Κώστα Μπαμπαρόπουλου αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ο Ερμής Μάνδρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή, κ. Αντώνη Μπαμπαλη. Καλώς ορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα με την ομάδα μας».

Αυτή είναι η δεύτερη αντικατάσταση προπονητή στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης πριν την έναρξη της σεζόν. Προηγήθηκε αυτή του Γιάννη Καραγκιόζη από τους Νίκο Κριεζή και Χρήστο Νεοφυτίδη στην Ελπίδα Γενισέας. Σε μια ακόμα ομάδα, τον Παύλο Μελά Κουτσού, είχαμε αποχώρηση προπονητή, του Γιώργου Τζαρτζάκη, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα αντικαταστάτης του.