Κινητοποίηση για Μάνταλο την τελευταία μέρα των μεταγραφών και ανήμερα των γενεθλίων του

Τα 30 του χρόνια κλείνει ο Κομοτηναίος διεθνής αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, καθώς βρίσκεται στην Ελβετία την τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος για το φιλικό με τους Ελβετούς και παράλληλα την προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα δεν είναι σίγουρο το μέλλον του στην ΑΕΚ, ακόμα και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της sportime, οι ατζέντηδες κινητοποιήθηκαν προκειμένου ο Πέτρος Μάνταλος να φύγει από την ΑΕΚ, ωστόσο το μεγάλο θέμα είναι αν θα προλάβουν.

Μετά την έλευση του Γέφτιτς στην Αθήνα, πολλοί και καλοί μάνατζερ κινητοποιήθηκαν για τον Μάνταλο. Να δουν δηλαδή αν προκύπτουν οι προϋποθέσεις για να έρθει μια πρόταση που θα αρέσει και στον παίκτη αλλά και στην ΑΕΚ.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως το ψάξιμο γίνεται και σε αγορές που δεν κλείνουν τις πόρτες τους στις 31 του Αυγούστου, δηλαδή σήμερα. Γιατί εξάλλου και λόγω covid είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσει να ολοκληρωθεί μετακίνηση μέσα σε 24 ώρες.