Super League: Βήμα καταξίωσης για τον Παύλο Λογαρά! Υπέγραψε 4ετες στον ΠΑΟΚ

Ένα ακόμη σπουδαίο βήμα πραγματοποίηθηκε στην επαγγελματική καριέρα του 19χρονου αμυντικού, Παύλου Λογαρά, καθώς ολοκλήρωθηκε η μετραγραφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ!

Ο νεαρός Εβρίτης ποδοσφαιριστής, γιος του Παναγιώτη Λογαρά, αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς με άξονα τετραετίας (τόσα άλλωστε είναι τα χρόνια του συμβολαίου του), ενώ τη φετινή σεζόν θα παραμείνει στον Βόλο ως δανεικός.

Ο πατέρας του Παναγιώτης Λογαράς, ο οποίος τον ανέδειξε στην ακαδημία LOGA ACADEMY όπως και πολλούς άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, έγινε επαγγελματίας στα 19 του χρόνια και έκανε ντεμπούτο στα 20 του (2-2-1992 Δόξα Δράμας-Λάρισα 3-1). Ο Παύλος έγινε νωρίτερα επαγγελματίας και όπως προμηνυόταν, έπαιξε νωρίτερα σε επίσημους αγώνες στην Α’ Εθνική. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν σε δύο αγώνες για τα πλέι άουτ (απέναντι σε Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητο), συμπληρώνοντας 78’ συμμετοχής, ενώ ήταν στην αποστολή στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Παράλληλα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κ19 του συλλόγου, όπου είχε τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Πλέον σε νεαρή ηλικία, ανοίγει τα «φτερά» του και (εστώ και έναν χρονό μετά καθώς θα παραμείνει φέτος στον Βόλο) η εξέλιξη της καριέρας του είναι πέρα για πέρα ανοδική.