Super League: Νωρίτερα και από τον πατέρα του επαγγελματίας ο Λογαράς junior (+video, photos)

Έπειτα από το γεγονός πως λαμβάνει μέρος στην προετοιμασιά του Βόλου, ήρθε η στιγμή για τον 18χρονο αμυντικό Παύλο Λογαρά της υπογραφής του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου του με τους Θεσσαλούς.

Ο γιος του Παναγιώτη Λογαρά φέτος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας νέων του Βόλου αγωνιζόμενος κυρίως ως στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ.

Θυμίζουμε πως ο πατέρας του Παναγιώτης Λογαράς έγινε επαγγελματίας στα 19 του χρόνια και έκανε ντεμπούτο στα 20 του (2-2-1992 Δόξα Δράμας-Λάρισα 3-1). Αυτή εξέλιξη μάλλον δείχνει ότι ο Παύλος θα αγωνιστεί νωρίτερα σε επίσημο αγώνα στην Α’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος υπέγραψε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παύλος Λογαράς. 

Ο Παύλος Λογαράς ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αποτελούσε βασικό στέλεχος της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος.»

Mάλιστα εκτός από την ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάστηκε απόντην ομάδα του Βόλου μαζί με τις άλλες μεταγραφές των Θεσσαλών (Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο μετά το 30:00)