«Άλλαξε στρατόπεδο η Ξάνθη και από αυτό του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε σε αυτό του Ολυμπιακού» είπε η ΕΡΑ Σπορ

«Ο Ολυμπιακός γκρίνιαζε για την κεντρική διαχείριση και δεν ήθελε να προχωρησει αν δεν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτητσιακό καθεστως με ομάδες όπως ο Βολος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός κλπ. Τοτε ήταν και η Ξάνθη. Τωρα όμως που άλλαξε στρατόπεδο η Ξάνθη, έφυγε από του ΠΑΟΚ και ανήκει σε αυτό του Ολυμπιακού, κανείς δεν λέει τίποτα. Αλλωστε τωρα έχει πέσει και κατηγορία…».

Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν το μεσημέρι της Πεμπτης όχι σε οποιοδήποτε καφενείο αλλά σε ραδιοφωνική συχνότητα. Και μάλιστα όχι σε οποιαδήποτε συχνότητα αλλά στην συχνότητα του κρατικού ραδιοφώνου και συγκεκριμένα της ΕΡΑ Σπορ. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν ειπώθηκαν από καποιον ακροατή στο πλαίσιο μιας εκπομπής που φιλοξενεί τις απόψεις τους, αλλά στο πλαίσιο ουσιαστικά ενός ειδησεογραφικου μαγκαζίνο του κρατικού ραδιοφώνου με τα νέα των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Και μάλιστα ειπώθηκε από τον παρουσιαστή της συγκεκριμένης εκπομπής, έναν καθόλα έμπειρο δημοσιογράφο που χαίρει γενικά εκτίμησης για τις γνωσεις αλλά και τις μεταδόσεις του, αν και δεν έχει κρύψει τις οπαδικές του προτιμήσεις. Ενδεχομένως δεν θα ήταν άξιο αναφοράς το συγκεκριμένο θέμα, αλλά όταν ακούγεται από την συγκεκριμένη συχνότητα του κρατικού ραδιοφώνου που θεωρείται το αντικειμενικότερο που υπάρχει και μάλιστα σε πανελλήνια εμβέλεια, δηλαδή είναι κάτι που ακούστηκε από χιλιάδες ακροατές, τότε είναι προφανές ότι το πράγμα αλλάζει και αποκτά αξία.