Ευροβόλεϊ 2021: Η ανάλυση του Δημήτρη Τσουλκανάκη για την Εθνική Γυναικών και οι προβλέψεις του

Την δική του ανάλυση μέσω του ThrakiSportS για το Ευρωβόλεϊ 2021 Γυναικών έκανε ο προπονητής του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Τσουλκανάκης.

Για τα φαβορί των ομίλων αλλά και για τις ομάδες φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωβόλεϊ ο Εβρίτης προπονητής ανέφερε: “Το Εurovolley 2021 θεωρώ ότι θα είναι ένα δυνατό τουρνουά με πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Στον όμιλο της Σερβίας θεωρώ φαβορί την Οικοδέσποινα Σερβία. Στον όμιλο της Βουλγαρίας φαβορί την Πολωνία. Στον όμιλο της Κροατίας φαβορί την Ιταλία και στον όμιλο της Ρουμανίας φαβορί την Τουρκία.”

Για τον όμιλο της Εθνικής ανέφερε: “Τώρα όσον αφορά τον όμιλο της Εθνικής μας είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος με Βουλγαρία , Πολωνία , Γερμανία , Τσεχία και Ισπανία. Ειδικά οι τρεις πρώτες ομάδες που προανέφερα είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.”

Συμπληρώνοντας, “όμως πιστεύω στην Εθνική μας και στον προπονητή της Γκιγιέρμο Ναρανχο , την θεωρώ αουτσάιντερ και επειδή είμαι από την φύση μου αισιόδοξο άτομο ΕΛΠΊΖΩ σε δύο νίκες με Τσεχία , Ισπανία και ίσως με ένα άριστο παιχνίδι από πλευράς μας να κλέψουμε μία νίκη από τις άλλες τρεις μεγάλες ομάδες του ομίλου μας.”