Β’ Εθνική: Ανακοινώθηκε από την Ευκαρπία ο Γιάννης Μελαδιανός του Αρίωνα Ξάνθης

Παίκτης της Ευκαρπίας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Μελαδιανός.

Ο 18χρονος ταλαντούχος σμολ φόργουορντ ξεκίνησε σε ηλικία 5 ετών το μπάσκετ στην Ασπίδα Ξάνθης και τρία χρόνια μετά συνέχισε στην Ακαδημία του Αρίωνα. Στα 14 συμμετείχε στην αποστολή όπου κατέκτησαν την 5η θέση με την ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Την επόμενη χρονιά πήρε την πρώτη μεταγραφή στον Πανσερραϊκό όπου οδήγησε την ομάδα του Παιδικού τμήματος στο Final4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε και στο Εφηβικό τμήμα και την ίδια χρονιά συμμετείχε και στις προπονήσεις κλιμακίου Εθνικής Παίδων Βορρά.

Σε ηλικία 16 χρόνων πήρε μεταγραφή στην ΧΑΝΘ και αγωνίστηκε στο Εφηβικό τμήμα κατακτώντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, ενώ συμετοχές κατέγραψε και με την ανδρική ομάδα στη Β’ Εθνική.

Πέρυσι αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς με τη φανέλα του Αρίωνα Ξάνθης, αφού ακολούθησε η απαγόρευση λόγω του Covid, πετυχαίνοντας 30 πόντους με 5 τρίποντα στο διπλό μέσα στο Ζέφυρο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Ιωάννη Μελαδιανό SF 2003 1.97 απο τον Αρίωνα Ξάνθης καθως και τον Απόστολο Βουρτζούμη PG 2002 1.90 απο το εφηβικό του Αρη που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα της Γεφυρας.

Απόστολε και Γιάννη σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ευκαρπίας και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!»