Super League 2: Επένδυση με πιτσιρικά των ακαδημιών του ΑΟΞ η Βέροια

Στην Βέροια του Παύλου Δερμιτζάκη θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο πρώην ποδοσφαίριστης των ακαδημίων του ΑΟΞ Κώστας Ισαακίδης.

Ο 18χρονος (γεν. 2003) επιστρέφει ουσιάστικα στην περιοχή από όπου κατάγεται, την Ημαθία, και εντάσσεται στο ρόστερ της «Βασίλισσας του Βορρά», δίνοντας μάλιστα το παρόν στην πρώτη προπονήση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο ταλαντούχος κεντρώος ποδοσφαιριστής είχε ξεχωρίσει και επιλεχθεί πριν περίπου μία τετραετία από τους ανθρώπους της θρακιώτικης ΠΑΕ και τον ενέταξαν στις ομάδες των τμημάτων υποδομής. Ήταν μάλιστα ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας μετά τους Δημήτρη Μελιόπουλο και Γιάννη Ιωάννου.

Στα χρόνια που άνηκε στην ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες των τμημάτων υποδομής (Κ15, Κ17 και Κ19), ενώ είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Η πιο δύσκολη στιγμή αφενώς στην καριέρα του στον ΑΟΞ αποτέλεσε το γεγονός πως ήταν μεταξύ των παιδιών που συμπεριλήφθηκαν στις αποστολές για τα δύο παιχνίδια των μπαράζ-«παρώδεια» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

*απόκομμα φωτ. από kerkidasport