Γ’ Εθνική: Έγινε το «μπαμ»! Έφερε πίσω τον Δημήτρη Σιώπη η Αλεξανδρούπολη!

Σε μία πολύ ηχηρή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Αλεξανδρούπολη, καθώς επαναπάτρισε στα πάτρια εδάφη του τον αδελφό του Μανώλη Σιώπη, Δημήτρη!

Το σίριαλ της συνεργασίας των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει ήδη από την θερινή μεταγραφική περίοδο της προηγούμενης χρονιάς, όταν τότε οι ιθύνοντες της ομάδας, Παναγιώτης Λογάρας και Άλεκος Πατσιώρας, είχαν ξεκινήσει επαφές με τον ποδοσφαιριστή ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ, κάτι που ωστόσο δε συνέβη, με τον Σιώπη να επιλέγει να αγωνιστεί στη Σλοβακία.

Η ώρα της συνεργασίας των δύο πλευρών ωστόσο έφτασε, με τους Εβρίτες να προσθέτουν έναν σαφώς πολύ ποιοτικό γηγενή ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα ρόστερ που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης:

«Η Αλεξανδρούπολη FC ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σιώπη με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Δημήτρης αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά, αλλά χαρακτηρίζεται ως «πολυεργαλείο» καθώς μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις.

Γεννήθηκε στο Τυχερό Έβρου στις 6 Σεπτεμβρίου του 1995. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην LOGA Academy. Από εκεί πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωστήρα, Σπάρτη, ΌΦΗ, Δόξα Δράμας με τελευταίο σταθμό την Μιχαλόβτσε (Πρώτη Κατηγορία Σλοβακίας)

Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή σεζόν με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WINLINE ECOLIVING LIVING portika TKE ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι