Πετάει η Εθνική πόλο στο Τόκυο και ο Ματθαίος Σαββίδης «πέταξε» την «υγρή» βόμβα στην Ξάνθη!

Μετά από σχεδόν μια πενταετία φαίνεται με την επαναλειτουργία όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ξάνθης το φθινόπωρο του κολυμβητηρίου, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστα το όνειρο του Ματθαιου Σαββιδη για δημιουργία μια ομάδας πόλο στην Ξάνθη.

Η ομάδα πόλο του ΚΟ Ξάνθης έχει αναστείλει τις δραστηριότητες του τμηματος πόλο σχεδόν εδώ και μια πενταετία, και φαίνεται πως ο παλιός πολίστας και λάτρης του αθλήματος αν και πρόεδρος μπασκετικής ομάδας θα κάνει πράξη το όνειρο του για δημιουργία νέων τμημάτων εκτός του μπάσκετ στον Λέυκιππο κάνοντας αρχή με την υδατοσφαίριση.

Προ μια πενταετίας σε συνεντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης, ανεφερε:  «Ο Λεύκιππος δεν είναι αμιγώς μπασκετικό σωματείο ούτε δημιουργήθηκε με την λογική να έχει μόνο μπάσκετ, ίσα ίσα εμείς θέλουμε ο Λεύκιππος να γίνει ένα μεγάλο σωματείο στην πόλη που θα έχει υπο την σκέπη του και άλλα τμήματα. Και το πρώτο τμήμα που φιλοδοξούμε είναι το water polo, που είναι και η προσωπική μου αγάπη, και εκεί υπάρχουν οι συνθήκες και ελπίζω να ευοδωθούν οι κουβέντες που έχουμε κάνει και προσεχώς να έχουμε να ανακοινώσουμε περισσότερα επ’ αυτού. Αλλά σίγουρα θα έχουμε εμπλοκή και με άλλα σπορ,  άλλωστε στο καταστατικό μας αναφέρουμε οτι θέλουμε να ασχοληθούμε με όλα τα Ολυμπιακά σπορ».

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει με μια φώτο με σκουφάκια υδατοσφαίρισης με το σήμα του Λεύκιππου μάλιστα μια περίοδο που η Εθνική σαρώνει με τις εμφανίσεις της στους Ολυμπιακούς του Τόκυο κατακτώντας την πρωτιά στον όμιλο νικώντας 14-5 και αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο για τα προημιτελικά

H ανάρτηση του Ματθαίου Σαββίδη: Προσεχώς!!! Ο κανονικός…Λεύκιππος !