Για έκτη συνεχή χρονιά στον πάγκο του Χρυσού ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος (+photo)

Με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο για έκτη συνεχή χρονιά στον πάγκο της και με νέο διοικητικό σχήμα θα πορευτεί η ΑΕ Χρυσού στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Kατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.

Ο 44χρονος Τρικαλινός προπονητής, που διετέλεσε βοηθός προπονητή του Ρόκα στον Πανθρακικό, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χρυσού τον Δεκέμβριο του 2016 και παραμένει από τότε στον πάγκο της.

Ο Αγγελόπουλος έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση της ομάδας και θα την καθοδηγήσει και στο νέο πρωτάθλημα. 

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Η χρονιά δε θα μπορούσε φυσικά να ξεκινήσει αλλιώς, αφού πρωταρχικός μας στόχος ήταν να έρθουμε σε συμφωνία με τον προπονητή μας Αχιλλέα Αγγελόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας μας, κάτι που ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.
Ο Αχιλλέας δικαιωματικά πλέον θεωρείται ένας από μας και καλείται να οδηγήσει για ακόμη μια χρονιά την ομάδα μας σε πορεία πρωταθλητισμού. Αμέσως μετά τη συμφωνία μας άρχισε ο σχεδιασμός για το αγωνιστικό κομμάτι, ξεκινώντας από τον βασικό μας κορμό, τον οποίο και θέλουμε να κρατήσουμε, διατηρώντας αυτή τη βάση που έχουμε δημιουργήσει εδώ και χρόνια. Περισσότερες ανακοινώσεις από βδομάδα.
Συνεχίζουμε λοιπόν για έκτη χρονιά μαζί με τον Αχιλλέα και του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς να είναι υγιής και να έχει πολλή δύναμη και υπομονή για την δύσκολη σεζόν που έρχεται. Η στήριξη και η συνεργασία όλων μας μαζί του για την επίτευξη των στόχων μας θα υπάρχει σε καθημερινή βάση, όπως άλλωστε αυτή η συνταγή της επιτυχίας λειτούργησε και τα προηγούμενα χρόνια.
Με τιμή το Δ.Σ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΧ»

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος