LIVE από το Τόκυο η Day 5 των Ολυμπιακών Αγώνων λεπτό προς λεπτό

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS, ένα από τα ελάχιστα ελληνικά μέσα ενημέρωσης με παρουσία στο Τόκυο, όσα συμβαίνουν στην 5η ημέρα του αγωνιστικού προγράμματος των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Καλημέρα από το Τοκυο! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη σε όσα συμβαίνουν την 5η ημέρα των Ολυμπιακών Αγωνων.

Ωρα 02:30 Ειναι μια ημέρα που έχουμε αρκετές ελληνικές συμμετοχές όπως κάθε μέρα άλλωστε, αλλά σήμερα αργουν λιγακι σε σχέση με τις προηγουμενες μέρες.

Ωρα 02:40 Ισως οι πιο σημαντικές συμμετοχές και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει στο τένις. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί να δώσει δύο αγωνες σε λιγότερες από 4 ώρες.

Ωρα 02:50 Θα θέλμε να συμβαίνει αυτό βέβαια και με την Μαρία Σάκκαρη αλλά ηττήθηκε χθες στο απλό και δεν συνεχίζει παρά μόνο στο διπλό μεικτό με τον Στέφανο.

Ωρα 03:00 Ο Στέφανος λοιπόν θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Γάλλο Ουγκο Ουμπέρ για τον τρίτο γυρο του ολυμπιακου τουρνουά, σε αγωνα που δεν θα ξεκινησει πριν τις 6 τα ξημερώματα. Ειναι ο δευτερος αγωνας στο κορτ 2 και ο πρώτος αρχιζει στις 5.00

Ωρα 03:10 Οταν τελειώσει ο αγωνας του Τσιτσιπά, θα αρχίσει ένα άλλο παιχνίδι και αμέσως μετά από αυτό, δηλαδή μιαμισι ώρα μετά περίπου, ο Στεφανος θα ξαναγωνιστεί για το διπλό μεικτό με την Μαρία Σάκκαρα αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Καναδά.

Ωρα 03:10 Χρονικά για τα ελληνικά χρώματα η μέρα θα ξεκινήσει πάντως με τζουντο και την Ελισάβετ Τελτσίου που αγωνίζεται σήμερα στην κατηγοπρία των 70 κιλών.

Ωρα 03:20 Η Τελτσίδου δίνει τον πρώτο της αγωνα με την Κινεζα Σουν στις 5.42 και εφόσον κερδίζει θα δίνει σχεδόν ανα ώρα και άλλους αγωνες, μεχρι και να φτάσει οσο πιο ψηλά γινεται

Ωρα 03:30 Στις 6.20 το πρωι ωρα Ελλάδος οι χριστινα Μπουρμπου και Μαρια Κυριδου αγωνιζονται για τον ημιτελικο της δικώπου στην κωπηλασία

Ωρα 03:40 Εχουμε πλούσια δράση σήμερα και στην ιστιοπλοϊα, παμε να τα δουμε ολα αναλυτικα μιας και υπάρχει αρκετός χρόνος σήμερα

Ωρα 03:50 Στις 12.05 ο θρακιωτης εξ αγχιστειας Βυρωνας Κοκκαλανης θα αγωνιστεί στην 7η ιστιοδρομια τω RSX μετά το χθεσινό ρεπό. Θα ακολουθήσουν την 8η και η 9η ιστιοδρομια. Ειναι 13ος μετά τις έξι πρώτες.

Ωρα 04:00 Επιστρέφει και η Κατερίνα Διβαρη στα RSX γυναικών. Επίσης θα κάνει τρεις ιστιοδρομιίες σημερα, αρχης γενομένης από τις 12:15.

Ωρα 04:10 Στις 12:05 θα ξεκινησει τις σημερινές του κουρσες και ο Γιαννης Μιάκης, που ξεκινησε καλα χθες και ειναι στην εκτη θέση της γενικης καταταξης μετα τις πρωτες δυο ιστιοδρομιες. Θα ακολουθήσει η 4η ιστιοδρομια στις 13:15.

Ωρα 04:20 Σημερα ξεκινουν και τα 470 με τον Τακη Μαντη και τον έχοντα και ξανθιτικες ριζες παυλο Καγιαλη να ξεκινουν τθς προσπαθειες τους στις 10:35 ωρα Ελλάδος. Χαλκινοι ολυμπιονικες στο Ριο, θυμιζουμε

Ωρα 04:30 Δεκα λεπτά μετα ξεκινουν και τα 470 στις γυναικες με την χρυση ολυμπιονικη της Αθηνας Αιμιλια Τσουλφά και την Αριαδνη Σπανακη

Ωρα 04:40 Θυμίζουμε οτι σημερα η Βασιλεια Καραχαλιου εχει επο και ξεκοθυράζεται όπως και ο Παύλος Κοντίδης, ο κυπριος πρωταθλητής που βρίσκεται στην 1η θέση της γενικής κατάταξης

Ωρα 04:50 Απο εκει και περα, η μερα θα κλεισει με κολυμβηση για τα ελληνικα χρωματα, με Βαζαιο και παπασταμο να αγωνιζονται στα 400 μεικτης ατομικης καπου μετά τις δυο το μεσημέρι

Ωρα 05:00 Η ωρα ειναι 11:00 το πρωι στην Ιαπωνια, σε τρια τεταρτα αναμενουμε τον αγβνα της Τελτσιδου που θα ειναι η πρώτη ελληνικη συμμετοχη της ημερας ενω ξεκινησαν οι τελικοι στην κολυμβηση

Ωρα 05:15 Ηδη εχουμε και τα πρωτα μεταλλια της ημερας στην κωπηλασία. Η Ρουμανία με χαρακτηριστική άνεση το χρυσο στο διπλό σκιφ γυναικων, η η Γαλλία με νέο ολυμπιακό ρεκόρ στους ανδρες, η Αυστραλία στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου τοσο σε γυναικες όσο και σε ανδρες. Η Ολλανδία τέλος στο τετραπλό σκιφ των ανδρών και η Κινα στις γυναικες.

Ωρα 05:25 Στο κολυμπι, η Αριάρνε Τίτμους μετά τα 400μ πρώτευσε και στα 200μ. ελεύθερο, πετυχαίνοντας μάλιστα Ολυμπιακό ρεκόρ με 1:53.50, τη στιγμή που η Λεντέκι απογοήτευσε και έμεινε εκτός βάθρου, τερματίζοντας πέμπτη.

Ωρα 05:30 Ξεκινά η Τελτσιδου σε λιγο στο τζουντο, νωριτερα απο το προγραμματισμενο αφου εληξαν πιο νωρις προηγουμενοι αγωνες.

Ωρα 05:41 Τρομερή πρόκριση από την Τελτσίδου η οποία υπέταξε με ιπόν την Σουν από την Κίνα και προκρίνεται στην φάση των 16 της κατηγορίας των -70 κιλων στο τζουντο γυναικων

Ωρα 05:46 Σε λιγοτερο απο μια ωρα η Τελτσιδου θα αγωνιστεί πλέον ξανα, να δουμε αντίπαλο. Για την πρόκριση στην οκτάδα πλεον

Ωρα 05:55 Περίπου στις 6.20 θα έχουμε τον αγώνα της Μπούμπου και της Κυρίδου στη δίκωπο, ενώ περιμένουμε πότε θα αρχίσει και η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Ουμπέρ και ξεκινουν και οι ιστιοδρομιες, αρχιζζει πλουσια ελληνικη δραση

Ωρα 06:10 Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, το τελευταίο 24ωρο άλλα 16 άτομα τα οποία βρίσκονται εντός των αποστολών των Ολυμπιακών ομάδων, διαγνώστηκαν θετικοί στην Covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων από την 1η Ιουλίου κι έπειτα στα 169.

Ωρα 06:10 Σε αυτά δεν περιλαμβανεται αυτό της Ευαγγελιας Πλατανιωτη που δεν ειχε ερθει στην Ιαπωνια και χανει τους Ολυμπιακους Αγωνες μενοντας στην Αθηνα, με αποτέλεσμα να στερηθει η χωρα μας την παρουσία της στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης

Ωρα 06:15 Έχουν αρχίσει οι πρώτες ιστιοδρομίες σε RSX ανδρών και γυναικών όπου συμμετέχουν οι Κοκκαλάνης και Δίβαρη αντίστοιχα, αλλά και εκείνη στα Finn όπου είναι ο Μιτάκης.

Ωρα 06:20 Ξεκινα και η κουρσα των κοριτσιων της δικωπου στα ημιτελικά

Ωρα 06:28 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΡΟΜΕΡΟ!!! Οι Μπούρμπου και Κυρίδου με τρελή κούρσα στο τέλος κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της δικώπου άνευ και μάλιστα ως πρώτες επιτυγχάνοντας χρονο με 6:49.08 που συνιστά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ

Ωρα 06:35 Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να μείνουν κοντά στα πληρώματα της Μεγάλης Βρετανίας, του Καναδά και της Αυστραλίας που είχαν ρολο οδηγου. Μετά τα 1.500 μέτρα το ελληνικό πλήρωμα τρέλανε τα χρονόμετρα κάνοντας τρελλή αντεπίθεση και τερματίζοντας πρώτο.

Ωρα 06:40 Ξεκινα ο δευτερος αγωνας της Τελτσιδου κοντρα σε Γαλλιδα.

Ωρα 06:44 Το παγκοσμιο ρεκόρ στην δικωπο στην κωπηλασία ανήκε στη Νέα ζηλανδία από το 2017 με 6:49.08. Το πλήρωμα της μετεχει στον δευτερο ημιτελικο, προκριθηκε με άνεση και πήρε πίσω το παγκοσμιο ρεκορ.

Ωρα 06:47 Ο τελικος των κοριτσιών είναι στις 9.30 το πρωί τοπικη ωρα στην Ιαπωνια, 3.30 μετα τα μεσανυχτα της Τεταρτης, ξημερωματα Πεμπτης στην Ελλαδα.

Ωρα 06:55 ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ελισαβετ Τελτσιδου στα -70 κιλα του τζουντο. Προκρίθηκε στα προημιτελικα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Απέκλεισε την πρωταθλητρια Ευρωπης Μαργκό Πινό, καθώς η Γαλλίδα δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις.

Ωρα 07:10 Θετικα ξεκινησε η μερα για τα ελληνικα χρωματα.

Ωρα 07:20 Σε λιγο ξεκινα και ο αγωνας του Στεφανου Τσιτσιπα με τον Γαλλο

Ωρα 07:25 Την Ρωσιδα Ματινα ταϊναζοβα θα αντιμετωπισει η Τελτσίδου στα προημιτελικα του τζουντο.

Ωρα 07:35 Στα RSX των ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης τερμάτισε 18ος στην έβδομη ιστιοδρομια. Σε λιγο ολοκληρώνεται ο ογδοη.

Ωρα 07:40 Στις γυναίκες η Κατερίνα Δίβαρη τερμάτισε στη 15η θέση. Στα Finn ο Γιάννης Μιτάκης τερμάτισε 13ος στην τρίτη ιστιοδρομία και είναι ενδεκατος.

Ωρα 07:53 Η Ελισάβετ Τελτσίδου ηττήθηκε με ιπόν από την Ταϊμαζοβα και δεν πέρασε ημιτελικά, αλλά είναι δεδομένα ολυμπιονίκης αφου μπηκε οκτάδα. Βέβαια, θα έχει και μία δεύτερη ευκαιρία για να παλέψει για το χάλκινο μέσα από τα ρεπεσάζ.

Ωρα 07:57 Κατακτά το πρώτο σετ ο Στεφανος Τσιτσιπας επι του Γαλλου Ουμπερ με 6-2.

Ωρα 07:59 Στα RSX των ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης τερμάτισε 19ος στην όγδοη ιστιοδρομία του και είναι στη 14η θέση της γενικης καταταξης.

Ωρα 08:03 Στις γυναίκες η Κατερίνα Δίβαρη τερμάτισε 18η και είναι στην 20η στη γενική κατάταξη. Εχει και αυτη σε εξελιξη αλλη μια ιστιοδρομια

Ωρα 08:20 Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην 9η και τελευταία για σήμερα ιστιοδρομία στα RSX των ανδρών και στη γενική κατάταξη είναι στη 12η θέση της γενικης κατταξης.

Ωρα 08:29 Ξεκινησαν οι Μαντης – Καγιαλης. Οι χάλκινοι ολυμπιονικες του Ρίο βρίσκονται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης μετά από δύο ιστιοδρομίες. Στην πρώτη τερμάτισαν στην 5η θέση και στη δεύτερη ήταν 6η. Υπάρχει ισοβαθμία από την τρίτη μέχρι και την έβδομη θέση που βρίσκονται οι δύο Ολυμπιονίκες που ολοκληρωσαν για σημερα την προσπαθεια τους.

Ωρα 08:35 Εχει περιοριστει αρκετά τα λαθη που εκανε στο πρωτο σετ ο Ουμπέρ και προηγηθηκε πριν λιγο 4-3, τωρα ειναι στο 4-4 αφου κρατησε το σερβις του ο Τσιτσιπας που θελει να καθαρίσει το παιχνιδι αν παρει το σετ

Ωρα 08:40 Άρχισε και ο αγώνας στα 470 των γυναικών με Τσουλφά και Σπανακη να μετέχουν από ελληνικής πλευράς. Μάλιστα η χρυση ολυμπιονικης της Αθηνας Αιμιλία Τσουλφά έγραψε ιστορία. Πλέον, είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία Ελληνίδα αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωρα 08:45 Στο 6-6 οι δυο τενιστες και παμε σε ται μπρέικ για να κριθεί το δευτερο σετ. Θυμιζουμε ότι ο Στεφανος κατέκτησε το πρώτο, αν παρει το ται μπρέικ προκρινεται στα προημιτελικα

Ωρα 08:47 Σε αλλον αγωνα περασε ο Κασανοφ με 2-1 τον Σβραρτσμαν και θα ειναι ο επομενος αντιπαλος του Στεφανου, εφοσον προκριθει.

Ωρα 08:53 Ισοφαρίζει ο Ουμπέρ τον Τσιτσιπα αφου κατακτά το δευτερο σετ με 7-6. Αλλά το σημαντικο ειναι ότι ο Στεφανος δειχνει να εχει τραυματιστεί. Εχει πέσει κάτω και δειχνει να πονά στο δεξί πόδι

Ωρα 09:02 Ιατρικό ταιμ άουτ έχει πάρει ο Τσιτσιπάς και δείχνει να πονά, ανησυχία για το αν θα συνεχίσει τον αγωνα η αν θα αποσυρθει. Και εχουμε και διπλο…

Ωρα 09:10 Συνεχίζει τον αγωνα ο Τσιτσιπάς αλλά δείχνει να μην πατά καλα…

Ωρα 09:20 Στην ιστιολλοϊα ο Γιάννης Μιτάκης στα Finn τερμάτισε 6ος στην τέταρτη ιστιοδρομία και είναι στη δέκατη θέση της γενικής κατάταξης.

Ωρα 09:30 Η Κατερίνα Δίβαρη ήταν 13η στην ένατη ιστιοδρομία της και ανέβηκε στη 19η θέση της γενικής κατάταξης στα RSX των γυναικών.

Ωρα 09:40 Δυσκολα τα πράγματα για τον Τσιτσιπά, έχει δεχτεί διπλό μπρέικ στο σερβίς του, ειναι εμφανως επηρεασμένος απο τον τραυματισμό, ο Ουμπέρ έχει το πάνω χέρι.

Ωρα 10:00 Τελος στο όνειρο για το απλο ανδρών για τον Στεφανο Τσιτσιπά. Η πορεία του σταματά στη φάση των 16, αφου αποκλείστηκε από την Ουμπέρ με 2-1 σετ.

Ωρα 10:10 Δεν θα κανει δηλώεις στη μεικτή ζώνη καθώς σε λιγο έχουμε και το δευτερο παιχνιδι στο μεικτό διπλό.

Ωρα 10:15 Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς, η οποία συγκλόνισε τον κόσμο όταν αποχώρησε από το ομαδικό της ενόργανης γυμναστικής, επικαλούμενη κακή ψυχολογική κατάσταση, αποχώρησε επίσης από το ατομικό.

Ωρα 10:18 «Η Μπάιλς θα αξιολογήσει για να δει αν μπορεί να λάβει μέρος σε άλλα ατομικά που βρίσκονται ακόμα μπροστά», ανέφερε η δήλωση. «Εξακολουθεί να έχει προκριθεί για τέσσερις τελικούς που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα».

Ωρα 10:35 Η τοπική κυβέρνηση του Τόκιο αναμένεται ν’ ανακοινώσει σήμερα πάνω από 3.000 χιλιάδες νέα κρούσματα COVID-19, τα περισσότερα από την ημέρα, που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, αλλά και από τον περασμένο Ιανουάριο, όπως σχετικά μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo News, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές. Η εξάπλωση του ιού στην ιαπωνική πρωτεύουσα συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία, καθώς παρατηρείται αύξηση της διασποράς τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα τα νοσοκομεία της πόλης κάνουν ετοιμασίες για την περίθαλψη νέων περισσότερων ασθενών.

Ωρα 10:50 Σε λιγότερο από 20 λεπτ΄ο αγωνας ρεπεσάζ της Τελτσίδου, η μια από τις δυο νίκες που θέλει να πετύχει για να καταφέρει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο

Ωρα 11:10 Απομένουν ελάχιστες στιγμές για την έναρξη της μονομαχίας της Τελτσίδου με τη Γερμανίδα Τζιοβάνα Σκοκιμάρι. Οι δύο τζουντούκα βρίσκονται ήδη στο τερέν.

Ωρα 11:19 Τελείωσε ο αγώνας στο 0-0. Πάμε στο Golden Score. Υπενθυμίζεται ότι η Τελτσίδου έχει δεχθεί δύο παραβάσεις, ενώ η αντίπαλός της καμία.

Ωρα 11:25 Ήττα και αποκλεισμός από τη συνέχεια για την Τελτσίδου: Η Σκοκιμάρι με ιπόν κατάφερε και πήρε τη νίκη. Πλέον η Γερμανίδα θέλει μια ακόμα νίκη στα ρεπεσάζ για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, η Ελληνίδα καταλαμβάνει την 7η θέση

Ωρα 11:50 Ξεκινά σε λιγο ο αγωνας των Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο μεικτό διπλό του τένις, απέναντι στην ομάδα του Καναδά. Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι γνώρισαν τον αποκλεισμό στο μονό (ανδρών και γυναικών).

Ωρα 12:00 Πέρα απο το τενις για το απογευμα περιμενουμε και δυο συμμετοχές στην κολύμβηση και κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί το ελληνικο προγραμμα

Ωρα 12:20 Στην 15η θεση οι Αιμιλια Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη ετά τις δυο πρώτες ιστιοδρομίες στα 470 των γυναικών

Ωρα 12:30 Υπενθυμίζεται ότι στους άνδρες έχουν πλασαριστεί σΣτην 7η θέση της γενικής κατάταξης οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, αλλά σε ισοβαθμία με τους τρίτους.

Ωρα 12:40 Εχει πάρει με 6-3 το πρώτο σετ το ελληνικο διδυμο στο διπλο μεικτο με τον Καναδά και έχει ήδη κάνει μπρέικ και στο δευτερο σετ.

Ωρα 12:55 Πλεον περιμένουμε και τα κολύμπια απο ελληνικης πλευράς και ελπιζουμε να ολοκληρώσουν με νίκη οι τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ωρα 13:10 Νικη για το ελληνικο διδυμο επι του Καναδα με 2-0 σετ (6-3, 6-4). Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έκαναν μπρέικ στο σερβις των αντιπάλων τους από το ξεκίνημα κάθε σετ, κράταερβίς και πέτυχαν μια εύκολη νίκη σε περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά.

Ωρα 13:20 Λογικά αυριο θα εχουμε το επομενο παιχνίδι τους, με αντιπαλο την αυστραλία της Ασλέι Μπάρτι, Νο1 στον κοσμο στις γυναικες

Ωρα 13:30 Θυμίζουμε ότι η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε νωρίτερα την 7η θέση στο τζουντο γυναικών και οι Μαρία Κυρίδου και Χχριστίνα Μπουρμου προκριθηκαν στον τελικό της δικώπου.

Ωρα 13:45 Συνεπώς ο Συλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών μετρά πλέον πέντε νέα μέλη, μαζί και με τοπυς Στεφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη που προκρίθηκαν στην οκτάδα.

Ωρα 13:50 Ισόπαλη χωρίς σκορ με την Ρουμανία αναδείχνθηκε στο ποδόσφαιρο η Νλέα Ζηλανδία του παίκτη της Ξάνθης Κάλαν Ελιοτ. Παρά τη μη νίκη, προκρίθηκε στην επόμενη φάση των νοκ άουτ παιχνιδιοών μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων.

Ωρα 14:05 Στην τέταρτη θέση ο Παπαστάμος στη δεύτερη προκριματική σειρά των 4×100 έτρων μεικτής ατομικής στην κολύμβηση. Με την επίδοσή του (2:00:38) έχει ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Ωρα 14:17 Στην έβδομη θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς τερμάτισε ο Ανδρέας Βαζαίος αλλά με χρόνο 1.58.84, λίγο πάνω από την καλύτερη ατομική του επίδοση στη φετινή σεζόν και σιγουρα καλυτερο απο αυτον του Παπασταμου.

Ωρα 14:25 Για σημερα εχουν ολοκληρωθεί τα πάντα απο ελληνικης πλευράς, για άλλες τρεις ωρες θα εχει ομως δραση κυριως με ομαδικα αθληματα

Ωρα 14:30 Σε λιγο περιμένουμε για να σας δώσουμε την τελική καταταξη των δυο κολυμβητών μας

Ωρα 14:50 Θυμιζουε ότι αυριο το πρωι η μέρα θα ξεκινήσει με τον μεγάλο τελικών των Χριστόινας Μπορύρμου και μαρίας Κυρίδου που σήμερα πέτυχαν παγκόσμιο ρεκόρ στον ημιτελικό και προκρίθηκαν εν τέλει στον τελικό με την δευτερη ταχύτερη επίδοση όλων των εποχών

Ωρα 14:55 Επισημως να τονιζουμε οτι η επίδοση δεν χρεώνεται ως παγκίσμιο ρεκόρ αφού στην κωπηλασία κάθε φορά υπάρχουν διαφορετικές πίστες και συνθήκες. Ωστόσο είναι η πιο γρήγρη επίδοση μέχρι να την ξανακαταρίχουν οι Νεοζηλανδές.

Ωρα 15:05 Ο τελικός για τα κορίτσια μας έχει προγραμματιστεί στις 3:30 τα χαράματα ώρα Ελλάδος και με αυτόν θα ξεκινήσει η δράση της Πέμπτης.

Ωρα 15:15 Το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε και τους ημιτελικους της Ανέτας Κυρίδου και του Στεφανου Ντουσκου στο μονο σκιφ της κωπηλασίας.

Ωρα 15:25 Την Πεμπτη θα ξεκινησει την προσπάθεια της και η Αννα Κορακακη στα 25 μέτρα για να υπερασπιστεί τον τίτλο που ατέκτησε πριν 5 χρόνια στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ωρα 15:35 Αυριο έχει αγωνα και η Ευαγγελία Ψάρρα στα νοκάουτ της τοξοβολίας

Ωρα 15:45 Αυριο υπάρχει ακόμα και το πολο Ιαπωνία – Ελλάδα ενώ αγωνίζεται και η 4×100 μέτρα μεικτή ομαδική στην κολύμβηση.

Ωρα 15:55 Φυσικά θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους και οι ιστιοπλόοι μας ενώ εχουμε και το διπλό των Σακκαρη – Τσιτσιπά με την Αυστραλία.

Ωρα 16:05 Θυμιζουμε ότι η αυριανη θα ειναι η τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγωνων χωρίς στίβο, ξεκινά την Παρασκευή ο βασιλιάς των σπορ στους Ολυμπιακούς Αγωνες.

Ωρα 16:20 Ηττα για την Τσεχία, την ομάδα που απέκλεισε την Εθνική Μπάσκετ, από την Γαλλία με 97-77. Οι τρικολόρ έκαναν το “δύο στα δύο” στους ομίλους, πρώτη ήττα για τους Τσέχους.

Ωρα 16:25 Στην τρίτη αγωνιστική οι Τσέχοι θα μονομαχήσουν με τους Αμερικανούς για την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ μπορεί να πάρουν την πρόκριση και  σε περίπτωση ήττας, αν είναι μέσα στους δύο καλύτερους τρίτους.

Ωρα 16:50 Εκτακτη είδηση λίγο πριν κλείσουμε το live. Θετική στον κορονοϊό βρλεθηκε η συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που έφτασε πριν λίγο στο Τόκιο. Αυτό έγινε αντιληπτό στα τεστ κατά την άφιξη της ομάδας και πλέον ακολουθούνται τα ειδικά πρωτόκολλα.

Ωρα 16:57 Θυμίζουμε ότι από αυτό το άθλημα προερχόταν και το κρούσμα που ανακοινώθηκε χθες και αφορούσε αθλήτρια που μετά από αυτήν την εξέλιξη σεν μπήκε καν στο αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ωρα 17:05 Το θέμα δείχνει σοβαρό καθώς μπορεί να σημαίνει και ότι υπάρχει συρροή. Επίσης, με δεδομένι ότι ήταν στην πτήση και κρίνοντας από όσα έγιναν στον στίβο, λογικά θα βρεθούν σε καραντίνα τα μέλη της καλλιτεχνικής κολύμβησης που ταξίδευαν μαζί με την συνοδό, δηλαδή πρακτικά όλη η ομάδα

Ωρα 17:30 Αυτά για σήμερα, καθώς πλησιάζουμε μεσάνυχτα στην Ιαπωνία. Από νωρίς το πρωί και πάλι μαζί…