Παπαράτσι τσάκωσαν τον Μπιλ Πάπας να κάνει διακοπές με τo «αμόρε» του στην Ελλάδα την ώρα που… αναζητείται στην Αυστραλία (+photos)

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας, ο οποίος βρίσκεται τον τελευταίο μήνα στο επίκεντρο μιας φερόμενης τραπεζικής απάτης που θεωρείται από τις μεγαλύτερες τετοιες υποθέσεις στην Αυστραλία, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό αποκαλύπτει έρευνα μέσων ενημέρωσης της Αυστραλίας, στην οποία το θέμα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, να κάνει τίτλους και να θυμίζει σήριαλ με πολλές συνέχειες. Στο πλαίσιο αυτό, το έγκυρο περιοδιο Financial Review, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησε, παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο Πάπας αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με μια γυναίκα, που εμφανίζεται να είναι η κοπέλα του, ονόματι Λουίσι Αγκοστίνο.

Το δημοσίευμα που αποκαλύπτει την ταυτότητά της, μαζί με φωτογραφίες μάλιστα, διευκρινίζει πάντως ότι «δεν υπάρχουν υπόνοιες ότι η δεσποινίς Αγκοστίνο, η οποία εργαζόταν για το Forum Group και άλλες εταιρείες του ομίλου επί σχεδόν μια δεκαετία, έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε οποιαδήποτε ατασθαλία», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ Πάπας είναι πατέρας τριών παιδιών, όπως ο ίδιος αναφέρει στο δημόσιο προφίλ του στο LinkedIn.

Στην έκδοση της Κυριακής του AFR υπήρξε συνεργασία με δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα ώστε να εντοπιστεί ο Μπιλ Πάπας σε ένα διαμέρισμα συγκροτήματος με θέα τον Θερμαϊκό, όπου ο ίδιος διαθέτει ακίνητη περιουσία και συγκεκριμένα δύο διαμερίσματα πολύ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλινίκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «ο κ. Πάπας και η δεσποινίς Αγκοστίνο εθεάθησαν να επιστρέφουν στο διαμέρισμα περίπου στις 1.20μμ την περασμένη Πέμπτη (ωρα Ελλάδος) και πέρασαν την ώρα τους στο μπαλκόνι του περίπου στις 3.00μμ».

Το δημοσίευμα, που αναπαράγεται από τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης, επισημαίνει ότι ο δικηγόρος του Πάπας είχε πει στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του είχε αρνηθεί να του αποκαλύψει σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρισκόταν. Στη συνέχεια ο δικηγόρος του είχε υποστηρίξει ότι προσβλήθηκε με Covid-19 και για αυτόν τον λόγο δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αυστραλια πριν δύο εβδομάδες ώστε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν σε σχέση με την φερόμενη απάτη.

Οπως γίνεται αντιληπτό από το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες, ο Μπιλ Πάπας δεν είναι πλέον σε απομόνωση, κάτι που επισήμανε και ο δικηγόρος του ενώπιον του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου την περασμένη Πέμπτη. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι είχε τεθεί σε απομώνωση μετά το θετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για τον κορονοϊό στις 8 Ιουλίου, ενόψει της τότε επιστροφής του στην Αυστραλία. Άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα επιστρέψει στην Αυστραλία, οι αρχές της οποίας επισήμως αγνοούν που ακριβώς βρίσκεται…

Alleged fraudster Bill Papas spotted in Thessaloniki. Photo: Australian Financial Review Weekend