Α2 Ανδρών: Συνεχίζει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Ξανθιώτης Κοτόρνος

Για ακόμη μια χρονιά τα πράσινα θα φοράει ο Ξανθιώτης ακραίος, Μιχαήλ Κοτόρνος.

Ο 20 ετών ακραίος ανακοινώθηκε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, την οποία θα ενισχύσει τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα όσο και στην Α2 Ανδρών.

Ο Κοτόρνος άνηκε και την περσινή χρονιά στους Θεσσαλονικείς αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας του, λόγω του COVID19.

H ανακοίνωση της ομάδας:

Τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα φορούν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος Μιχαήλ Κοτορνός (διαγώνιος / ακραίος, 1,88μ.), ο 19χρονος Γιώργος Αναστασάκης (διαγώνιος, 1,85μ.) και ο 18χρονος Μάνος Παχιαδάκης (ακραίος / λίμπερο, 1,81μ.).

Οι τρεις ταλαντούχοι βολεϊμπολίστες ανήκαν και πέρσι στο δυναμικό των «πράσινων» και είχαν συμμετάσχει στην προετοιμασία, αλλά δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν σε κανένα επίσημο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας, εξαιτίας του λοκντάουν και της ματαίωσης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Πλέον, όμως, περιμένουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση τη νέα χρονιά, με την προσδοκία ότι τα προβλήματα και οι απαγορεύσεις προπονήσεων και αγώνων λόγω της πανδημίας ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Ο Μιχαήλ Κοτορνός, που προέρχεται από τον Ερμογένη Ξάνθης, τόνισε ενόψει της ερχόμενης σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορώ και φέτος την φανέλα της Ελπίδας. Εύχομαι και ελπίζω με την έναρξη της νέας χρονιάς και την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όλοι οι αθλητές να βρούμε τους εαυτούς μας και να συνεισφέρουμε όλοι μαζί για μια δημιουργική και επιτυχημένη σεζόν».