Η εξομολόγηση Τζατζανά για τη χρονιά που πέρασε στη Ζάκυνθο και τα μπαράζ

Ο Κομοτηναίος παίκτης της Ζακύνθου, Γιώργος Τζατζανάς, μιλώντας στη σελίδα «Equipo», αναφέρθηκε στην ομάδα του και σε όσα συνέβησαν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα μπαράζ που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη Super League 2.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Έφτασα στην Ζάκυνθο 1 Νοεμβρίου (τελευταία μέρα των μεταγραφών) καθώς χάλασε η συνεργασία μου με την προηγούμενη ομάδα που είχα ξεκινήσει.
Δυστυχώς πρόλαβα να κάτσω μόνο 4 μέρες γιατί ξεκίνησε η 2η καραντίνα…
Ολόκληρη την καραντίνα ενώ όλοι μου λέγανε πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε και πως τζάμπα κάνω προπονήσεις, δεν σταμάτησα σχεδόν ουτε μια μέρα. Γιατί ήξερα ότι πήγα σε μια ομάδα σοβαρή, με στόχους και γιατί το πίστευα πολύ μέσα μου οτι θα ξαναρχίσουμε.
Έτσι και έγινε!
Γύρισα στην Ζάκυνθο 28 Φλεβάρη και από εκεί και πέρα αρχίσαμε…
Η ομάδα άλλαξε σχεδόν εντελώς λόγω τραυματισμών και κάποιων παιδιών που δεν γύρισαν…αλλά γυρίσαμε όλοι διψασμένοι για διάκριση καθώς σχεδόν όλοι από τους συμπαίκτες μου κάνανε προπονήσεις και πρόσεχαν τον εαυτό τους.
Ακολουθούσαν 8 τελικοί για την πρώτη θέση…
Μας κυνηγούσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, με πολλαπλάσιο μπάτζετ από εμάς αλλά είχαμε το μεταξύ μας ματς μέσα στην έδρα μας…
Και δύσκολα περνάς μέσα από την Ζάκυνθο…Τους κερδίσαμε με 10 παίχτες!
Κερδίσαμε επίσης 2 παιχνίδια απανωτά στο 96′ με γκολ του αρχηγού μας!!
Τελικά το πήραμε αήττητοι και πήγαμε στα μπαράζ στα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα αλλα ήταν μια εμπειρία ζωής.
Μέσα από αυτό κατάλαβα πως όταν θέλεις κάτι και δουλεύεις γι’αυτό… μπορείς να το καταφέρεις!
Ήμασταν μια οικογένεια με κοινό στόχο και πολύ δεμένοι