Γ’ Εθνική: Ο «πρωταθλητής» με τον ΑΟΞ Κώστας Μπεδρελής στον πάγκο του Άρη Αβάτου!

Τον αντικαταστάτη του «δάσκαλου» Αλέκου Ξανθόπουλου για τον πάγκο του βρήκε ο Άρης Αβάτου και αυτός θα είναι ο δημότης Τοπείρου (από το Όλβιο) Κώστας Μπεδρελής που μετά από ένα χρόνο αποχής, επιστρέφει στους πάγκους, όχι όμως για να αναλάβει πόστο στον αγαπημένο του ΑΟΞ.

Ο 47χρονος προπονητής (29-8-1974) αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα πλην της Ξάνθης, ωστόσο στο βιογραφικό του έχει αρκετές επιτυχίες κυρίως με την ομάδα εφήβων της Ξάνθης με αποκορύφωμα την σεζον 2013-14 όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα (2-1 τον Ολυμπιακό), ενώ δυο χρόνια μετά την σεζόν 2015-16 έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-2.

Στις ακαδημίες τις Ξάνθης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα παίδων της Skoda Ξάνθη όπου την σαιζόν 2004-2005 πανηγύρισε την άνοδο από τη Β’ Κατηγορία, και την επόμενη σεζόν συνέχισε στα ΤΕΠ ως βοηθός κατακτώντας τρία πρωταθληματα με την ομάδα (2006, 2007, 2009). Από το καλοκαίρι του 2010 έως και πέρυσι κάθισε τόσο στις ομάδες εφήβων Κ17 της Ξάνθης όσο και στις ομάδες Νέων μέχρι και πέρισυ.

Σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε ακόμη σε ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης όπως στον Εθνικό Ολβίου, στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τη Δόξα Ξάνθης.

Ήδη έχει πιάσει δουλειά στον Άρη Αβάτου και έχει βολιδοσκοπήσει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αφού στην δεκαπενταετία του στις ακαδημίες του ΑΟΞ έχουν περάσει από τα χέρια του εκατοντάδες ποδοσφαιριστές.