40 χρόνια εκτός Β’ Εθνικής ο Έβρος! Το «πάλεψε» ο Λογαράς αλλά και του χρόνου η Άλεξ στα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής! Στο κρίσιμο ΔΣ οι τελικές αποφάσεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Ξάνθη αλλά και την Αλεξανδρούπολη, η ομάδα του Έβρου και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, άσχετα αν και αυτή θα είναι μια κατηγορία παραπάνω, αφού καταργήθηκε η Football League.

Οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης και κυρίως ο Παναγιώτης Λογαράς τον τελευταίο μήνα επιδόθηκε σε ένα κυνήγι … θησαυρού σε όλη την Ελλάδα, μαζεύτηκε με την βοήθεια επιχειρηματιών της περιοχής και αρχών της πόλης ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κοντά σε αυτό που απαιτείται για την συμμετοχή στην Super League 2, ωστόσο το όνειρο χιλιάδων Εβριτών σε όλη την χώρα για μια ομάδα μετά την σεζόν 1982-83 στην Β’ Εθνική (ο ιστορικός Άλεξ) θα μείνει απραγματοποίητο.

Το γηπεδικό, αφού το Φώτης Κοσμας δεν τηρεί τις προδιαγραφές, οι αβέβαιες καταστάσεις λόγω Covid-19, η δυσκολία μεταγραφικής ενίσχυσης με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές επιπέδου Super League και το γεγονός ότι η ομάδα ίσως σήκωνε υπερβολικό βάρος στον τρίτο μόλις χρόνο λειτουργίας της, πήγε πίσω την σκέψη να γίνει αποδεκτή η τιμητική πρόταση του Μπάμπη Χατζημεστή, ώστε η Αλεξανδρούπολη να πάρει το ΑΦΜ του Ορφέα Ξάνθης και κατά συνέπεια την θέση του στο νέο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Πλέον στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το μεσημέρι, θα παρθεί η οριστική απόφαση, με την ελπίδα αυτή να αλλάξει, να είναι θετική και μετά από 38 χρόνια η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος να έχουν μια ομάδα στην δεύτερη κατηγορία…