Σφοδρή επίθεση της Νατάσας Γκαρά στην ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια

Μειζον θέμα έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα μετά την δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια στον Γιάννη Γιαγκίνη για την απογοήτευσή του επειδή δεν μετέδωσε η ΕΡΤ απευθείας την προσπάθειά του αλλά δεν είχε και άνθρωπο στο γήπεδο για να κάνει έστω δηλώσεις μετά τον αγώνα του.

Για το θέμα εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωση και η βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά που μαζί με τον Μάριο Κάτση έχουν την ευθυνη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα μίντια. Αναλυτικά στην δήλωσή τους τα δυο στελέχη του ΖΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

🔊Χιλιάδες φίλαθλοι είχαν συντονιστεί σήμερα στην ΕΡΤ για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που θα του εξασφάλιζε την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός του, όπως και έγινε. Ακόμα και ο ίδιος με σχετικές αναρτήσεις του μας καλούσε να «συντονιστούμε στην ΕΡΤ», και το κάναμε με προσμονή, όμως η ΕΡΤ αποφάσισε να μην συντονιστεί με τον αθλητή μας. Αντί του Λευτέρη Πετρούνια παρακολουθήσαμε άλλον Λευτέρη, τον Αυγενάκη να… συνομιλεί με τον αθλητή μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του.
📺Το φιάσκο της μη μετάδοσης της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια χρήζει συγγνώμης και απαντήσεων από την διοίκηση της ΕΡΤ.
➡️Γιατί είδαμε μόνο τους πανηγυρισμούς του Υπουργού και όχι την καταπληκτική προσπάθεια του αθλητή μας; Φρόντισε η ΕΡΤ να έχει τη μετάδοση όλων των προσπαθειών, όλων των αθλητριών και αθλητών μας; Τα περί unfair και δήθεν διαβημάτων είναι φθηνές δικαιολογίες και προσβάλουν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος περίμενε, όπως και χιλιάδες Έλληνες, 5 χρόνια γεμάτα κόπο και θυσίες, γι αυτή τη στιγμή.
❗Τα χρυσοπληρωμένα στελέχη του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις εδώ και τώρα. Η δημόσια τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι δεν είναι τσιφλίκι κανενός, οφείλει να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και όχι να προβάλλει τις παράτες του Υπ. Αυγενάκη, με δημόσιο χρήμα. Η μόνη έμπρακτη συγγνώμη είναι να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά διορισμένα πρόσωπα και στους πολιτικούς υπεύθυνούς τους, ειδάλλως την ευθύνη αναλαμβάνει προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έχει και την εποπτεία της ΕΡΤ δια νόμου.
Τομέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ