Επίσκεψη του «Χάλκινου» πρωταθλητή Ευρώπης Τάσου Κούγκουλου στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης (+photos)

O Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, υποδέχτηκε τον αθλητή του Ν.Ο.Α. Τάσο Κούγκουλο που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων στη Ρώμη.

Με επίδοση 25.63 ο Τάσος Κούγκουλος εντυπωσίασε στους αγώνες, αφού κατάφερε να πετύχει τρία ατομικά ρεκόρ σε ισάριθμες κούρσες που έδωσε στα προκριματικά, τον ημιτελικό και τον τελικό του αγωνίσματος.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον νεαρό αθλητή όχι μόνο για τις επιδόσεις του και τις επιτυχίες του αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον χρόνο προετοιμασίας του, καθώς κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν αφοσιωμένος τόσο στην καθημερινή του προπόνηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” αλλά και στην προετοιμασία του για τις πανελλήνιες εξετάσεις πετυχαίνοντας μάλιστα την εισαγωγή του σε σχολή προτίμησής του.

Τον αθλητή συνόδευαν ο προπονητής του Κώστας Χατζηπέτρου, οι γονείς του, ο μεγαλύτερος αδερφός του και ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Costas Chatzikonstantinou, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας, Εθελοντισμού και Φιλοζωίας Θεόδωρος Βουρδολης.