ΕΠΣ Έβρου: Παραμένει ο «Έρικ Καστελ» της Ηλείας στον Ορέστη Ορεστιάδας!

Στον φιλόδοξο και φέτος Ορέστη Ορεστιάδας θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο εκ των αρχηγών της ομάδας Ερρίκος Μπακογιάννης.

Ο 24χρονος επιθετικός από την Ηλεία, πέρυσι δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στον τίτλο (ξεκίνησε με 3/3 ο Ορέστης) λόγω διακοπής λόγω κορωνοιού, ωστόσο θέλει να πετύχει ότι έκανε η ομάδα του πριν μια διετία αν και δεν επέλεξε να αγωνιστεί στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής.

Προπέρσι ο … «Ερικ Καστελ» της Ηλείας όπως τον φωνάζουν, έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος και ως αρχηγός σε αρκετά παιχνίδια και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδας σημειώνοντας 10 τέρματα στρέφοντας τα βλέμματα των καλύτερων ομάδων της περιοχής πάνω του.

Το παίκτη ήθελαν και άλλες ομάδες του Εβρου και όχι μόνο, αλλα η υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο τον κράτησε στην Ορεστιάδα. Ο Μπακογιάννης, ξεκίνησε στα 13 του στον Ηλειακό Βαρθολομιου στη Α’ ΕΠΣ Ηλείας μένοντας μια επταετία, διάστημα που βρέθηκε στις Μεικτές της Ηλείας και στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας στα 15 του. Κατόπιν βρέθηκε στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών, και στην συνέχεια μετακόμισε για σπουδές στην Γεωπονία στην Ορεστιάδα και στον Ορέστη, διάστημα όπου κέρδισε το πρωτάθλημα προπέρυσι και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας την διετία αυτή.

Ιδιαίτερη στιγμή τόσο για τον ίδιο, όταν πέτυχε αυθεντικό χατ τρικ, δηλαδή τρία τέρματα όχι απλά σε έναν αγώνα αλλά σε ένα ημίχρονο ως αρχηγός του Ορέστη πραγματοποιώντας ένα ξεχωριστό ρεκόρ στην 90χρονη και πλέον ιστορία του συλλόγου της Ορεστιάδας απέναντι στον μεγάλο αιώνιο αντίπαλο σε επίπεδο Έβρου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.