Στην Ένωση Παραλιμνίου και τη νέα σεζόν ο πρώην Ξάνθης και Πανθρακικού Αντριάν Λουσέρο

Στην Κύπρο και στο ρόστερ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο πρώην μέσος Πανθρακικού και Ξάνθης Άντριαν Λουσέρο, με τους βυσσινί να ανακοίνωνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντίνος κεντρικός μέσος ανήκει στην ΕΝΠ από την περασμένη σεζόν, όταν αποχώρησε έπειτα από μία συνεχόμενη παρουσία έξι χρόνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό για την δεύτερη κατηγορία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Στα χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα αποτελούσε σταθερά ένα βασικό γρανάζι στη γραμμή του άξονα και στις τέσσερις ομάδες της Super League όπου αγωνίστηκε (Πανθρακικός, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη και Παναιτωλικός). Με τις ομάδες της Θράκης κατέγραψε γεμάτες χρονιές από πλευρά συμμετοχών και στατιστικών. Αρχικά, στη μοναδική του σεζόν στον Πανθρακικό (2012-2013) κατέγραψε 35 συμμετοχές, μετρώντας 6 γκολ και 8 ασίστ. Στην τετραετία του στον ΑΟΞ (2014-2018) αποτέλεσε μια σταθερά στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τους Ακρίτες. Συνολικά, κατέγραψε 126 συμμετοχές (τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί) μετρώντας 9 γκολ και 15 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ:

«Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ADRIAN LUCERO.

Ο Adrian με τον ακέραιο του χαρακτήρα, την μαχητικότητα του αλλά και την συνέπεια που επέδειξε κατά την περσινή περίοδο κέρδισε τον καθένα μας στο Παραλίμνι.

Καλή επιτυχία Adrian.»