Πέντε μέρες προθεσμία σε Πανθρακικό και Αλεξανδρούπολη να πάρουν το ΑΦΜ του Ορφέα, αλλιώς ξανά στη Γ’ Εθνική

Την πρότασή του σε Πανθρακικό και Αλεξανδρούπολη να πάρουν το ΑΦΜ του Ορφέα Ξάνθης και να λάβουν μέρος τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 επανέλαβε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής.

Μια εβδομάδα μετά από την σχετική «βόμβα» που πέταξε στην ΕΡΑ Κομοτηνής, είπε τα ίδια και στην Lega TV του Γιώργου Σκουταρίδη, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η προθεσμία σε Πανθρακικό ή Αλεξανδρούπολη να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας είναι μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, δηλαδή άλλες πέντε συνολικά ημέρες.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής ανέφερε ότι καμαρώνει για την επιτυχία του Ορφέα Ξάνθης που έγινε μόνο με Ξανθιώτες παίκτες και για αυτό επανέλαβε ότι προϋπόθεση για όποιον αναλάβει την ομάδα θα είναι να στηριχθούν αυτοί οι παίκτες και να συμπεριληφθούν στην πλειοψηφία τους στο ρόστερ και να έχουν την ευκαιρία τους.

Παραδέχθηκε ότι ήταν και τυχερός ο Ορφέας επειδή υπήρξαν αυτές οι συνθήκες, έγινε μόνο ένας γύρος κλπ, αλλά σημείωσε με νόημα ότι την τύχη την προκαλείς και μόνος σου. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον γιατρό Πετκίδη που με ενέσεις κατάφερε να δώσει την ευκαιρία στους αρκετούς τραυματίες παίκτες να παίξουν στα τελευταία ματς των μπαράζ.

«Οι πειρασμοί και τα διάφορα σενάρια ήταν δίπλα μας, αλλά ούτε εγώ ούτε και τα παιδιά υποκείψαμε στις σειρήνες αυτές. Τα δύσκολα όμως είναι τώρα», ανέφερε ο Χατζημεστής και αποκάλυψε ότι υπήρξαν και αξιόλογες ομάδες με αρκετά χρήματα που εξεφρασαν ενδιαφέρον να αγοράσουν το ΑΦΜ της ομάδας, κάτι που θα συνέφερε και την τσέπη του ίδιου.

Διευκρίνισε για ακόμα μια φορά ότι σε ομάδα μετά τον Νέστο δεν πρόκειται να δοθεί το ΑΦΜ της ομάδας παρά μονάχα σε σωματείο της Θράκης, αν υπάρξει ενδιαφέρον, αλλά διευκρίνισε ότι ακόμα δεν έχει κάποια κρούση που να δείχνει ότι βρισκόμαστε κοντά σε κάτι τέτοιο. Πρόσθεσε ότι αυτό το κάνει για το καλό του ποδοσφαίρου της Θράκης συνολικά.

Τέλος, ο Μπάμπης Χατζημεστής επανέλαβε ότι αν δεν καταφέρει να βρει άνθρωπου που θα τρέξει την ομάδα στην SL2, τότε ο Ορφέας Ξάνθης θα ξαναδηλωθεί στην Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν…