Pre League: Ανανέωσε με τον Αριστοτέλη Σκύδρας ο Βλαχόπουλος

Για δεύτερη χρονιά τα χρώματα του Αριστοτέλη Σκύδρας θα φοράει ο Κώστας Βλαχόπουλος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Μακεδονίας.

Ο έμπειρος πασαδόρος, με παραστάσεις από την Volley League με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και πέρασμα πριν δύο χρόνια από την ΑΕ Κομοτηνής, είχε υπογράψει στον Αριστοτέλη την περσινή αγωνιστική περίοδο αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με την φανέλα του συλλόγου εξαιτίας του COVID19.

Η εμπιστοσύνη στον πρόσωπο του όπως φαίνεται έφερε και την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και πριν λίγα λεπτά ο Αριστοτέλης ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία.

Η ανακοίνωση του Αριστοτέλη:

Ο ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο πασαδορο Κώστα Βλαχόπουλο.Η εμπειρία του Κώστα σε συνδυασμό με τον δυναμικο χαρακτήρα που διαθέτη στη θέση του μαέστρου της ομάδας δίνουν την δυναμική που χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.Περσι λόγω της διακοπής ο Κώστας δεν μπόρεσε να δείξει της αθλητικές του αρετές…ήρθε η ώρα να κατευθύνει την ομάδα προς την volleyleague. ΚΩΣΤΑ καλωσόρισες και για την φετινή χρονιά στο συλλογο μας.Η χαρά μας εινσι μεγάλη…καλή αθλητική χρονιά με υγεία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 2010/2011 Επίκουρος Θεσσαλονίκης 2011/2012 Λαμία 2012/2014 Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2014/2015 Λαμία 2015/2019 Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2019/2020 Κομοτηνή 2020/2021 Φες Αριστοτέλης Σκύδρας