ΕΠΣ Θράκης: Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση, δυο μέρες μετά συγκέντρωση για συζήτηση στη θέση της

Την αναβολή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΠΣ Θράκης. Ως αιτία προβάλλεται σχετικό αίτημα των σωματείων αλλά και το γεγονός ότι μόλις δυο σύλλογοι έχουν λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση και έχουν εγγραφεί στα μητρώνα της ΓΓΑ.

Αντί της τακτικής ΓΣ που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο θα γίνει δυο μέρες μετά, την Δευτερα, συζήτηση-συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων για τα προβλήματά τους και τη νέα σεζόν. Αναλυτικά:

Κομοτηνή: 7/07/2021.
ΠΡΟΣ: Όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. ΘΡΑΚΗΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α. Το ΔΣ της ένωσης έχοντας υπόψη :
ι) Τον ελάχιστο αριθμό των σωματείων (2) που έχουν λάβει Ειδική αθλητική αναγνώριση και έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ΓΓΑ
ιι) Το αίτημα της πλειοψηφίας των σωματείων –μελών , τα οποία ζητούν την αναβολή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 10ης Ιουλίου έως ότου ελεγχθούν οι αιτήσεις των σωματείων.
ιιι) Το Ν. 4807/21 , με τον οποίο παρατείνεται η θητεία των οργάνων διοίκησης μέχρι και την 31η.10.2021, όπου προστίθενται στο ρυθμιστικό πεδίο της διάταξης οι αθλητικές ενώσεις.
Αποφασίζει την αναβολή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 10ης Ιουλίου .
Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε τα σωματεία – μέλη για την ημερομηνία πραγματοποίησης της αναβληθείσας Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Β) Καλεί σε συγκέντρωση τα σωματεία –μέλη της ένωσης για την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρ/Σ και ώρα 20:00 μ.μ, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2021 -22.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ