Pre League: Επίσημα στην Καλαμάτα ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης από την Καλαμάτα.

Την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ThrakiSportS, φέρνει η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας για την απόκτηση του Σωκράτη Χαραλαμπίδη.

Είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι ο Αλεξανδρούπολιτης ακραίος τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα της Καλαμάτας και παρέμενε μόνο η ανακοίνωση από πλευράς του συλλόγου.

Επιπλέον, με την μετακίνηση ακόμη ενός Εβρίτη στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, η Εβρίτικη παροικία μεγαλώνει καθώς εκεί θα συναντήσει τον Κώστα Δαλακούρα αλλά και τον Νίκο Χριστόφα, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Έβρο και την Θράκη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Σωκράτη Χαραλαμπίδη! Ο 24 χρόνος ακραίος που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 198 και διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αγωνίστηκε ακόμα στη UVC Ried της Αυστρίας, τηνCV Mitteldeutschland της Γερμανίας ενώ την τελευταία σαιζόν αγωνιζόταν με τον ΟΦΗ στην Volleyleague. Ευχόμαστε στον @soky_ch καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας!