Στην Αλεξανδρούπολη τέλη του μήνα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Βετεράνων και κάτω των 22 ετών

Την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κάτω των 22 Ετών αλλά και του Πανελληνίου Βετεράνων Μπάντμιντον ανέθεσε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και τον σύλλογο του Εθνικού η Ελληνική Ομοσπονδία Ατιπτέρισης.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του ΚΕΓΕ, στην Μαΐστρο, το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου και 1η Αυγουστου ενώ στην πρωτεύουσα του Έβρου θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και το Hellas Junior International Youth (που πάντως από το όνομα δεν μοιάζει με Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οπως είχε εξαγγελθεί πριν μερικούς μήνες).

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. αποφασίστηκε ομόφωνα η διενέργεια των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2021 ως εξής:

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-15 KAI U19: ΠΥΡΓΟΣ 17 και 18/7/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ & ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ). Σε συνεργασία με τα σωματεία μέλη “ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ” & “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΓΟΥ”

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-17 ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΒΟΛΟΣ 24 ΚΑΙ 25/7/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ). Σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΘΛΟΣ”

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-22 ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 31/7 ΚΑΙ 1/8/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΓΕ ΜΑΪΣΤΡΟΥ). Σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο “ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”

Εφιστούμε την προσοχή σας στο ότι κατά το χρόνο διενέργειας των πρωταθλημάτων θα ισχύουν, τα ορισθέντα από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ μέτρα για την προστασία από τον COVID-19 και το αγωνιστικό πρωτόκολλο που θα γνωστοποιηθεί στα σωματεία-μέλη, όπως θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης με την ΓΓΑ.

Η Διοίκηση της Ε.Ο.Φ.Σ.Α., ευχαριστεί τα σωματεία-μέλη “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΘΛΟΣ”, “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΓΟΥ”, “ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”, “ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ”, τα μέλη των Δ.Σ. αυτών και όλους τους προπονητές για την συνεργασία και τις ενέργειες τους.